Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VODOOPSKRBNA

Na izvorištu Doljani stanje i dalje nepromijenjeno

Objavljeno prije

Voda sa izvorišta u Doljanima i dalje je slana, te nije za piće. Od  17. lipnja 2013.  pa sve do danas na izvorištu u Doljanima su izmjerene povećane vrijednosti klorida iznad MDK prema Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće (NN 47/08.).

Izvorište u Doljanima trenutno opskrbljuje slijedeća područja:

  • Općina Zažablje
  • Naselje Dubravica
  • Naselje Glušci
  • Dio grada Metkovića (ulica Put Kaštela, ulica Put Groblja, ulica Lovački Put, ulica  Vladimira Nazora i ulice u gornjoj zoni grada na Predolcu).

Za korisnike na ovim navedenim područjima voda nije za piće. Ostala područja grada Metkovića (preko 90% korisnika) kao i naselja Prud, Vid , Krvavac 2 i naselje Doljani u BIH koriste vodu sa izvorišta u Prudu koja pak udovoljava svim kriterijima propisanim u Pravilniku.

Vodovod Metković konstantno prati stanje na čitavom području vodoopskrbne mreže i korisnici će o svim promjenama biti pravovremeno obaviješteni.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije