Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SANIRANO PROBLEMATIČNO RASKRIŽJE

Na inicijativu Grada Metkovića Hrvatske ceste uredile raskrižje ulica Zrinskih i Frankopana i Zagrebačke

Objavljeno prije

46482497_748481728821525_8615475551328534528_o

Jučer je na inicijativu Grada Metkovića sanirano raskrižje ulica  Zagrebačka i Zrinskih i Frankopana. Križanje je bilo nužno rekonstruirati kako bi se prometovanje učinilo jednostavnijim i sigurnijim. Tom prilikom, radove je obišao gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan, te putem svoje fb stranice rekao:

– Svjesni dugogodišnjeg problema s raskrižjem na križanju ulica Zagrebačka i Zrinskih i Frankopana, na inicijativu Grada Metkovića Hrvatske ceste jučer su sanirale spomenuto raskrižje. Raskrižje je dugi niz godina bilo neuvjetno i na zadovoljstvo brojnih sugrađana konačno je riješeno.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kako je izgledalo spomenuto raskrižje možete vidjeti na slikama.

Moram napomenuti kako Hrvatske ceste rade na izradi projektne dokumentacije potpune rekonstrukcije ceste u ulici Zrinskih i Frankopana s odvodnjom i nogostupima, – napisao je gradonačelnik Milan.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije