Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST

Mole se građani da ne parkiraju vozila na parkingu ispred hotela Narona i Velikoj rivi

Objavljeno prije

Mole se građani da svoja vozila ne parkiraju na parkingu ispred hotela Narona i na dijelu ulice Hrvatskih iseljenika (Velika riva) u periodu od 11:00 sati 24.07.2020. do 07:00 sati 27.07. 2020. g. radi postavljanja šatora i pripreme održavanja povodom proslave mlade mise.

Također se obavještavaju građani da će u nedjelju 26.07.2020. g. od 07:00 sati do 24:00 sata biti za promet zatvorena ulica Hrvatskih iseljenika i parking na Maloj rivi osim za stanare navedene ulice.

POLITIKA

Osnovan ogranak Domovinskog pokreta u Metkoviću, predsjednik Petar Rebac

Objavljeno prije

Kao prvi u nizu na području Dubrovačko-neretvanske županije osnovan je ogranak Domovinskog pokreta u Metkoviću. Nakon intoniranja himne Republike Hrvatske i minute šutnje za sve poginule hrvatske branitelje, članovima se obratio povjerenik Domovinskog pokreta za Dubrovačko-neretvansku županiju g. Mateo Haičman.

Radno predsjedništvo osnivačke skupštine izabrani su g. Pero Ćorić, gđa. Martina Krsticević i g. Nediljko Marušić. Za predsjednika ogranka Domovinskog pokreta grada Metkovića jednoglasno je izabran g. Petar Rebac, a potporu cjelokupnog članstva dobili su i ostali članovi predsjedništva ogranka; g. Tomislav Jelčić, gđa. Martina Krstičević, g. Franjo Stojić i g. Pero Čorić.

Povjerenik Splitsko-dalmatinske županije i član glavnog odbora DP-a g. Nikola Grabovac pozdravio je nazočne te je čestitao novoizabranom predsjedniku i članovima predsjedništva.

Osnivanje ogranaka prigodnim govorom zaključio je predsjednik ogranka Domovinskog pokreta u gradu Metkoviću g. Petar Rebac.

Domovinski pokret Metković

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije