Ostanimo u kontaktu

DVD METKOVIĆ

Mladež DVD-a posjetila DVD Kaštel Gomilica u svrhu pripreme za Županijsko natjecanje

Objavljeno prije

Danas su članovi DVD Metković s mladeži društva posjetili DVD Kaštel Gomilica.

Mladež DVD Metković tamo je bila na pokaznim vježbama kod svojih kolega kako bi se bolje pripremili za Županijsko natjecanje na kojem se dosad još nisu natjecali.

Radi se o prestižnom natjecanju na kojem će sudjelovati i mladež DVD Metković kad se natjecanje bude održavalo u našoj županiji, a mi se nadamo da će biti jako uspješni i otići na državnu razinu natjecanja.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

U pos­ljednja 24 sata zabilježena su tri nova slučaja zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretva­nskoj županiji su u pos­ljednja 24 sata zabilježena tri nova slučaja zaraze COVID-19 infekcijom. Radi se o jednoj ženskoj osobi srednjih godina iz Ploča i jednoj muškoj mlađoj osobi iz Dubrovnika za koje je epidemiološka obrada u tijeku te o mlađoj ženskoj osobi iz Dubrovnika, koja je kontakt već ranije zaražene osobe.

S današnjim danom izliječene su dvije osobe, jedna iz Ploča i jedna iz Vele Luke.

Od početka pandemije analizirano je ukupno 7009 uzoraka.

U OB Dubrovnik je hospitalizirana jedna osoba pozitivna na COVID­-19.

U samoizolaciji su ukupno 252 osobe, a posljednja 24 sata nije zabilježeno niti jedno kršenje mjere. Od početka pandemije zabilježeno je ukupno 49 kršenja mjere samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije