Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

METKOVSKO LJETO

Mjuzikl za djecu ‘Tko sam, što sam’ večeras u Gradskome parku

Objavljeno prije

‘Tko sam, što sam’ naziv je lutkarskoga mjuzikla za djecu koji će u Gradskome parku u utorak, 25. lipnja s početkom u 20:30 izvesti Produkcija Z.

U središtu radnje je malo pile koje traži roditelje te o svijetu oko sebe isprva saznaje iz susreta s patkom i pačićima, žabom, kravom, svinjom, štakorom i mačkom. Malo pile upoznaje se s bojama, životinjama, ukratko, sa životom. Na kraju pobjeđuje ljubav koja nam daje samopouzdanje u svim životnim prilikama i neprilikama.

Organizator predstave je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se u sklopu programa manifestacije Metkovsko ljeto 2024.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

AGLOMERACIJA GRADA METKOVIĆ

Od ponedjeljka nastavak radova asfaltiranja preostalog dijela Mlinske ulice

Objavljeno prije

U sklopu izvođenja radova na Aglomeraciji Metković od ponedjeljka, 22. srpnja nastavljaju se pripremni radovi za nosivi sloj asfalta u Mlinskoj ulici.

Molimo se stanari tog dijela ulice da kroz rane jutarnje sate pomjere svoja vozila sa kolne površine (od HEP-a do caffe bara Polo).

– Zahvaljujemo Vam i molimo za strpljenje tijekom odvijanja aktivnosti na projektu Aglomeracije Metković, – poručuju iz tvrtke COMSA.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije