Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

USLUGA OSOBNE ASISTENCIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Ministrica odobrila Ugovore o prijelaznom osiguravanju usluge osobne asistencije za 13 korisnika UOSI Prijatelj

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, Antiša Puljević

Izgubljeno vrijeme zbog pada prethodne Vlade i konstituiranja nove unijelo je nemir među osobe s invaliditetom koje koriste usluge osobnih asistenata. Naime, 13 osoba s invaliditetom, korisnika Udruge ‘Prijatelj’ iz Metkovića, sa 1. studenim 2016. gubi ugovorena prava na osobnog asistenta. Za osobe s invaliditetom, koje su po prvi puta uključene u sličan program, slobodno možemo reći socijalizacije i integracije u društvo putem raznih programa i dnevnog boravka u Udruzi, neizvjesnost nastale situacije, pored već određenih nedostataka nimalo nije lagodna.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Na zadovoljstvo korisnika programa, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’, Antiša Puljević putem Facebooka je podijelio sretnu vijest koju prenosimo u cijelosti:

– Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gospođa Nada Murganić uručila je predsjedniku Udruge Prijatelj, Anti Puljeviću Antiši, Ugovore o prijelaznom osiguravanju usluge osobne asistencije te je ovim činom omogućeno Udruzi da nastavi pružati ovu uslugu za svojih 13 korisnika. Idemodalje, sa olakšanjem je podijelio Antiša putem fb stranice Prijatelja.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Piše: D.Č. / M’NEWs

MOST Nikica Hajvaz 740×154
ROKO TOLIĆ 740/300px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije