Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

USLUGA OSOBNE ASISTENCIJE ZA OSOBE S INVALIDITETOM

Ministrica odobrila Ugovore o prijelaznom osiguravanju usluge osobne asistencije za 13 korisnika UOSI Prijatelj

Objavljeno prije

UOSI Prijatelj, Antiša Puljević

Izgubljeno vrijeme zbog pada prethodne Vlade i konstituiranja nove unijelo je nemir među osobe s invaliditetom koje koriste usluge osobnih asistenata. Naime, 13 osoba s invaliditetom, korisnika Udruge ‘Prijatelj’ iz Metkovića, sa 1. studenim 2016. gubi ugovorena prava na osobnog asistenta. Za osobe s invaliditetom, koje su po prvi puta uključene u sličan program, slobodno možemo reći socijalizacije i integracije u društvo putem raznih programa i dnevnog boravka u Udruzi, neizvjesnost nastale situacije, pored već određenih nedostataka nimalo nije lagodna.

Sveznalica 7400xXpx

Na zadovoljstvo korisnika programa, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom ‘Prijatelj’, Antiša Puljević putem Facebooka je podijelio sretnu vijest koju prenosimo u cijelosti:

– Ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, gospođa Nada Murganić uručila je predsjedniku Udruge Prijatelj, Anti Puljeviću Antiši, Ugovore o prijelaznom osiguravanju usluge osobne asistencije te je ovim činom omogućeno Udruzi da nastavi pružati ovu uslugu za svojih 13 korisnika. Idemodalje, sa olakšanjem je podijelio Antiša putem fb stranice Prijatelja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Piše: D.Č. / M’NEWs

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije