Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 1
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 2
HDZ – Izbori 2024 Branko Bačić 3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl4

U VIDU SNIMLJENE 483. i 484. MILENIJSKA FOTOGRAFIJA

Milenijskim fotografijama obilježena 40. obljetnica ‘Domagojevih gusara’

Objavljeno prije

Milenijske fotografije u Vidu

Šime Strikoman, naš poznati fotograf danas je u Vidu snimio 483. i 484. milenijsku fotografiju. Fotografije su snimane povodom obilježavanja 40. obljetnice djelovanja Domagojevih gusara.

Po prvoj zamisli g. Strikomana trebala se snimati skulptura strijelaca na platou pored crkve Gospe od Snijega, ali kad je vidio grb Udruge Domagojevih Gusara Vid, nastala je još jedna neplanirana milenijska fotografija u obliku grba. U formaciji su se osim članova Uruge, stanovnika Vida i prijatelja pridružila djeca i roditelji Udruge Leptirići iz Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Ove godine Domagojevi gusari obilježavaju 40. obletnicu djelovanja i oni su na više načina obilježili ovaj događaj kroz ovu godina, a jedan od njih je i snimanje ove milenijske fotografije. Primjetili ste da to nije bila samo jedna nego dvi, jer prva zamisao je bila malo drugačija, vezana za Domagojeve strijelce, a kad je vidio naš logo nije mogao odoliti te je jutros nabrzinu pripremio ljude i evo snimili smo dvi milenijske, što se dosad nije još dogodilo. Ne samo što smo na neki način najstarije lađarsko društvo u Neretvi koje statutarno skrbi o lađi, nego smo na ovaj način i društvo koje s ovima danas imalo već tri milenijske fotografije. Prva nam je bila 60-ta u nizu, a druge dvije su evo danas snimljene, – za Metkovic NEWs, ispred organizatora, izjavio je Marko Marušić.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije