Ostanimo u kontaktu

PROGRAM POTPORA U POLJOPRIVREDI

Metkovskim poljoprivrednicima u četvrtak isplata potpora u vrijednosti 600 tisuća kuna

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan potpisao je 139 Zaključaka o dodjeli potpore male vrijednosti na području grada Metkovića u 2021. godini za ulaganja u poljoprivredi koji će danas biti poslani poštom na adrese korisnika potpora.

Riječ je o Programu potpora u poljoprivredi, putem 5 mjera s kojima Grad Metković već četvrtu godinu za redom dodjeljuje potpore, a ove godine u iznosu od 600.000,00 kn, što je za 100.000,00 kn više u odnosu na prethodnu godinu.

– Slijedeće godine povećat ćemo iznos sredstava koja dodjeljujemo jer se mjera pokazala uistinu dobra i interes poljoprivrednika je sve veći, a cilj nam je da svi zainteresirani poljoprivrednici dobiju potporu. Dodijeljena sredstva poljoprivrednicima bit će isplaćena ovaj četvrtak, 22. travnja 2021. godine, – istaknuo je Milan.

APSOLUTNA POBJEDA U PRVOM KRUGU

Dalibor Milan zahvalio građanima na potpori: blizu 10 vijećnika i pobjeda od 60% glasova birača – prvi su neslužbeni rezultati

Objavljeno prije

Dalibor Milan  večeras je zakoračio u novi mandat na čelu grada Metkovića, sa zamjenikom Robertom Dokom.

Po prvim neslužbenim rezultatima Milan je osvojio 60 posto glasova za mjesto gradonačelnika te blizu 10 vijećničkih mjesta, što je dosad najbolji rezultat HDZ-a u gradu Metkoviću.

Čestitamo Daliboru Milanu i Robertu Doki i donosimo pobjedničku izjavu…

Po prvim neslužbenim rezultatima za župana DNŽ Nikola Dobroslavić (40%) i Božo Petrov (21%) idu u drugi krug.

Gradsko vijeće Grada Metkovića podijeljeno je na listu HDZ-a sa 52%, Mosta 30% i listu Maše Plećaš Gabrić sa 8%.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije