Ostanimo u kontaktu

'IMAMO DOKTORA, POZOVITE SE NA NAS'

Metkovka Ivana Vida pomogla teško bolesnoj curici

Objavljeno prije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

Ivana Vida pomogla je obitelji desetogodišnje djevojčice Lane koja boluje od osteosarkoma i kojoj je jedina nada liječenje u Turskoj.

Lanina majka obratila se ženi Domagoja Vide za pomoć putem Instagrama, a Ivana joj je odmah odgovorila. Njihovu prepisku Marijana Prpić objavila je u javnoj Facebook grupi podrške djevojčici pod nazivom Život za Lanu. “Takav zmaj od žene! Danas cijeli dan loše vijesti i napokon nešto dobro”, dodala je Prpić.

alda, preslika

“Poštovanje Ivana, imam jednu veliku molbu pošto vidim da ste u Istanbulu. Ima jedna klinika Acibadem u koju želim smjestiti Lanu i čekam već dva tjedna i više da mi odgovore. Imate li možda kojeg doktora tamo? Stvarno je već kritično, stoji na mrtvoj točki u Hrvatskoj. Slomili su joj bedrenu kost u transportu i sad je sva u gipsu. Molim vas, ne trebam ni shareove ni ništa, treba mi netko da je preuzme i da je spase više”, napisala je Lanina majka Ivani i odmah dobila odgovor.

“Pozdrav Marijana, drago mi je ako možemo pomoći. U Acibadem imamo doktora, samo mi pošaljite podatke da kažemo nekom iz kluba da vam se klinika javi”, odgovorila joj je Vidina supruga.

“Mi smo jučer rekli našem prevoditelju da zove bolnicu i da traže doktora. Hvala Bogu”, dalje joj je odgovorila Ivana i dodala da ih “čekaju u Istanbulu”.

“Draga Marijana, naš prevoditelj je sad zvao doktora Murata iz klinike Acibadem da vam sve ubrza kad dođete i da ne čekate. Zna ime i prezime od Lane i stanje… Kad dođete, slobodno se pozovite na nas i na Bešiktaš”, napisala je na kraju Ivana te podijelila Laninu priču i na svom Instagram Storyju kako bi pozvala i druge da joj pomognu.

Inače, Ivana Vida nedavno se na Instagramu požalila na ljude koji od nje traže novac iako je ne poznaju. “Ne znam jesu li mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest”, napisala je.

No čini se da Ivana itekako ima srca za one kojima je pomoć zaista potrebna.

Piše: Index.hr

GREY&PADRINO CLUB

Za odličnu atmosferu večeras će se pobrinuti Tamburaški sastav Dukati

Objavljeno prije

Još jedna vrhunska zabava očekuje nas u Grey&Padrino Clubu a za nju su večeras zaduženi Tamburaški sastav Dukati uz rezidenta cluba DJ Andru.

Program počinje od 22 sata, a do tada zagrijte se uz promo cijene pića i koktela koji su garancija za odličnu atmosferu.

Na instagram profilu kluba tagirajte 5 svojih prijatelja ili prijateljice s kojima dolazite i čekaju vas kokteli po izboru!

GREY&PADRINO PAZI NA SVOJE POSJETITELJE!
Ako trebate prijevoz, isključivo do kluba ili nakon lude zabave nazad do doma, javite se u DM Instagrama Grey&Padrino.

Također u DM Instagrama Grey&Padrino možete ostvariti i rezervaciju stolova tako da na vrijeme osigurate svoje mjesto u najzabavnijem noćnom provodu u dolini Neretve.

Za one koji ne znaju Grey & Padrino se nalazi iza INA benzinske pumpe na magistralnoj cesti iz Opuzena prema Pločama.

Svakako još jedna vrhunska subota je pred nama, s toga vidimo se u Grey&Padrino Clubu!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije