Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

'IMAMO DOKTORA, POZOVITE SE NA NAS'

Metkovka Ivana Vida pomogla teško bolesnoj curici

Objavljeno prije

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Facebook

Ivana Vida pomogla je obitelji desetogodišnje djevojčice Lane koja boluje od osteosarkoma i kojoj je jedina nada liječenje u Turskoj.

Lanina majka obratila se ženi Domagoja Vide za pomoć putem Instagrama, a Ivana joj je odmah odgovorila. Njihovu prepisku Marijana Prpić objavila je u javnoj Facebook grupi podrške djevojčici pod nazivom Život za Lanu. “Takav zmaj od žene! Danas cijeli dan loše vijesti i napokon nešto dobro”, dodala je Prpić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

alda, preslika

“Poštovanje Ivana, imam jednu veliku molbu pošto vidim da ste u Istanbulu. Ima jedna klinika Acibadem u koju želim smjestiti Lanu i čekam već dva tjedna i više da mi odgovore. Imate li možda kojeg doktora tamo? Stvarno je već kritično, stoji na mrtvoj točki u Hrvatskoj. Slomili su joj bedrenu kost u transportu i sad je sva u gipsu. Molim vas, ne trebam ni shareove ni ništa, treba mi netko da je preuzme i da je spase više”, napisala je Lanina majka Ivani i odmah dobila odgovor.

“Pozdrav Marijana, drago mi je ako možemo pomoći. U Acibadem imamo doktora, samo mi pošaljite podatke da kažemo nekom iz kluba da vam se klinika javi”, odgovorila joj je Vidina supruga.

“Mi smo jučer rekli našem prevoditelju da zove bolnicu i da traže doktora. Hvala Bogu”, dalje joj je odgovorila Ivana i dodala da ih “čekaju u Istanbulu”.

“Draga Marijana, naš prevoditelj je sad zvao doktora Murata iz klinike Acibadem da vam sve ubrza kad dođete i da ne čekate. Zna ime i prezime od Lane i stanje… Kad dođete, slobodno se pozovite na nas i na Bešiktaš”, napisala je na kraju Ivana te podijelila Laninu priču i na svom Instagram Storyju kako bi pozvala i druge da joj pomognu.

Inače, Ivana Vida nedavno se na Instagramu požalila na ljude koji od nje traže novac iako je ne poznaju. “Ne znam jesu li mediji objavili negdje da ja dijelim novce i da su mi pali s neba jer inbox mi je krcat porukama vezano za posuđivanje/davanje/poklanjanje novaca, pritom da me još nitko nije tražio novac vezan za nekakvu bolest”, napisala je.

No čini se da Ivana itekako ima srca za one kojima je pomoć zaista potrebna.

Piše: Index.hr

FESTIVAL TRADICIJA 'ĐAKOVO NA NERETVI'

Udruga Život zahvalila svima na donacijama za kupnju mamografa za Dnevnu bolnicu Metković

Objavljeno prije

Udruga oboljelih od malignih bolesti Život – Metković zahvalila je svima koji su svojim donacijama na u petak održanom Festivalu tradicija Đakovo na Neretvi doprinijeli kupnji mamografa za potrebe Dnevne bolnice Metković.

Đakovo na Neretvi!
Volimo i štujemo tradiciju i običaje te nam je čast bila biti dio ove manifestacije.

Hvala organizatorima i pokroviteljima koji su nas uključili i prepoznali potrebu kupnje suvremenijeg mamografa za Dom zdravlja Metković te donirali prikupljene priloge na račun otvoren u tu svrhu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Posebno se zahvaljujemo Gradu Đakovo.

Korak po korak, akcija po akcija i naš cilj će biti dostižan. Ustrajni jesmo i vjerujemo u dobro i pomoć svih ljudi.
Hvala!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije