Ostanimo u kontaktu

VEČER RESTORANA

Metković je bogatiji za dva vrhunska ugostiteljska objakta, donosimo fotogaleriju

Objavljeno prije

Večer restorana u Metkoviću

Prošlog petka otvoren je novi Restoran Casa Nostra u ulici Oca Ante Gabrića u samom centru Metkovića. Mi vam donosimo fotogaleriju s otvaranja koju zbog tehničkih problema nismo bili u mogućnosti prije obraditi. Sudeći po broju posjetitelja možemo reći da je restoran pun pogodak i upravo ono što je našem Gradu nedostajalo, jedno ugodno i opušteno mjesto sa bogatom i kvalitetnom ponudom i izuzetno pristupačnim cijenama.

Mi samo možemo poželjeti još puno ovakvih ugodnih večeri i druženja u restoranu Casa Nostra.

Iste večeri, u prostoru bivšeg skladišta duhana, otvoren je i već popularni Pub and resto Tabakera, uređen u spoju tog starog objekta i moderno uređene pivnice i restorana, a mi vam donosimo fotogaleriju i sa tog otvaranja. Prostor koji je već nakon otvaranja osvojio Metkovce bogatom pivskom ponudom i kvalitetnom hranom bio je premali za sve koji su htjeli iz prve ruke provjeriti kako izgleda nakon preuređenja.

Nema sumnje da je grad dobio izvrsno mjesto prilagođeno svim generacijama od onih najmlađih do onih najstariji, a mi im želimo da nastave tempom koji je bio na otvaranju i da ispune velika očekivanja koja su sami sjajnom večeri postavili.

FOTOGALERIJA

Nedjeljna idila na Ušću

Objavljeno prije

Mnoštvo ljudi, idilične prizore i ovoliku razina zena koja se rijetko viđa, jučer je na Ušću ovjekovječio Nikša Margeta u svome albumu “Sunday”. Fotografije dijelimo s vama, jer smo uvjereni da ovolika razina opuštenosti mora djelovati na vas i uljepšati vam ponedjeljak.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije