Ostanimo u kontaktu
Taslak d.o.o. LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl3
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

MASA POSTAJE ZADRUGAR

Metkovac Luka Majčica u novoj sezoni srpskog reality showa ‘Zadruga’

Naš sugrađanin Luka Majčica – Masa dobio je poziv za sedmu sezonu srpskog reality showa Zadruga. Prenosimo video prilog…

Objavljeno prije

Naš sugrađanin Luka Majčica – Masa dobio je poziv za sedmu sezonu srpskog reality showa ‘Elita 7’ tzv. Zadruge.

S njim je razgovarala novinarka srpskog medija Blic, a što joj je odgovorio na njena provokativna pitanja pogledajte u video prilogu iznad.

Inače za one koji ne znaju, ‘Elita 7’ tzv. Zadruga je srpski reality show, autora Željka Mitrovića, koja se prikazuje na tv Pink od 2017. godine. Lajtmotiv je slično kao u Big Brothers-u, grupa raznolikih natjecatelja, tzv. ‘zadrugara’, zajedno živi u stambenom kompleksu pod video nadzorom i u potpunosti su izolirani od vanjskog svijeta. Natječu se za nagradu od 100,000 eura plus bonuse koji iznose približno 50.000 eura, sa tjednim nominacijama i eliminacijama koje u konačnici iznjedre pobjednika.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Dodajmo svemu da je Luka Majčica naš poznati ‘Tiktoker’ preko kojeg je i dobio poziv za novu sezonu reality showa Elita 7.

Sveznalica 7400xXpx

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Knjižnica organizira akciju ‘Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine’

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković organizira akciju Svrati u knjižnicu i vrati knjige bez naplate zakasnine u petak, 29. rujna 2023. godine.

Povodom Dana GKM, koji se obilježava 30. rujna, na dan osnivanja Narodne čitaonice u Metkoviću 1873. godine, a u sklopu obilježavanja 150 godina od osnutka Čitaonice i 10 godina u novim prostorima, organizirali smo akciju Svrati i vrati!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
BK RELAKS 300px

Najčitanije