Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE

Branki Medaku i ove godine nagrada šibenske publike

Objavljeno prije

Završena je Večer novih skladbi šibenskog 26. po redu festivala ‘Večeri dalmatinske šansone’. Prvu nagradu publike i žirija osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More za skladbu Crni Biser, a naš Branko Medak je drugu godinu zaredom nagrađen od šibenske publike.

Najbolja debitantica je Iva Ajduković, najbolji tekst je napisao Frane Bilić za skladbu ‘Lipa moja kći’ koju izvodi Mate Grgat.

Šansonijera za najbolji aranžman osvojio je Branimir Mihaljević za skladbu ‘Sami’ koju izvode Marko Kutlić i Lea Dekleva, dok je priznanje za najbolju interpretaciju osvojio Boris Štok za skladbu ‘Jesmo li jedini’. Najcjelovitije glazbeno djelo je ‘Treba znati reći kad je kraj’ Koju izvodi Jure Brkljača.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Treću nagradu stručnog žirija osvojila je skladba ‘Praštam ti’ koju je izvela Iva Ajduković, drugu su osvojili Lea Dekleva i Marko Kutlić za skladbu ‘Sami’, a prvu nagradu žirija osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More za skladbu ‘Crni Biser’.

Treću nagrade publike osvojila je Klapa Kaše sa skladbom ‘Kad Stradun zanoća’, drugu nagradu ‘Daj mi noćas more tiBranka Medaka, dok je prvu nagradu publike također osvojili su Neno Belan, Đani Stipanićev i Klapa More.

Sveznalica 7400xXpx

Najbolje kantautorsko djelo je skladba ‘More’ koju izvode Tedi Spalato i Klapa Berulia. Najizvođenija skladba lanjske Šansone je’Tuga’ koju pjeva Medea, javio je Sibenik.in.

NAJAVLJUJEMO

U četvrtak gitaristički koncert Srđana Bulata u GKS-u Metković

Objavljeno prije

U Galeriji GKS-a Metković u četvrtak, 7. prosinca s početkom u 19:30 gitaristički koncert će održati Srđan Bulat. Ulaz je slobodan.

Srđan Bulat koncertni je umjetnik posebne scenske izražajnosti. Osvojio je najviše nagrade na gotovo svim najprestižnijim svjetskim natjecanjima za klasičnu gitaru te je svirao kao solist sa Zagrebačkom filharmonijom, Splitskim komornim orkestrom, Dubrovačkim simfonijskim orkestrom i dr. Izvest će solistički recital na klasičnoj gitari sa programom skladatelja 19. i 20. stoljeća.

Organizator koncerta je Ustanova za kulturu i sport Metković, a održava se uz potporu Grada Metkovića i Dubrovačko-neretvanske županije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije