Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PLESANA QUADRILLA U METKOVIĆU

Maturanti rasplesali Sportsku u utrci za Guinnessov rekord

Objavljeno prije

Plesna quadrilla - Maturanti

Danas je u Metkoviću, u organizaciji Plesne škole Calypso, 11. put za redom održana Maturantska parada, zvana quadrilla. Točno u podne, koordinirano iz Ljubljane radio signalom stigli su zvuci poznate Straussove melodije Fledermauss-Quadrille, na koju je preko petsto učenika iz Metkovića, Opuzena, Ploča i Vrgorca zaplesalo quadrillu i s mladima iz pedesetak europskih gradova, iz osam europskih država, pokušalo oboriti Guinnessov rekord u sinkroniziranom plesanju toga popularnog plesa.

Kako je to izgledalo danas Sporskoj pogledajte u foto galeriji:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

JUBILARNE VEČERI DALMATINSKE ŠANSONE U ŠIBENIKU

Branku Medaku i Duji Stanišiću nagrada publike na 25. Večeri dalmatinske šansone

Objavljeno prije

Foto: Printscreen HRT Video

Metkovski tenor Branko Medak imao je zapažen nastup na 25. jubilarnoj Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku, u duetu sa Zadraninom Dujom Stanišićem izveli su skladu “Pismo moja” te pokupili simpatije okupljene publike koja ga je nagradila gromoglasnim pljeskom.

Nagradau publike uručio im je gradonačelnik Grada Šibenika dr. Željko Burić.

– Bila mi je neopisiva čast i zadovoljstvo nastupiti na jubilarnom 25. izdanju šibenske šansone! U duetu sa zadarskim slavujem i prijateljem Dujom Stanišićem osvojio sam šibensku publiku. Hvala svim dragim ljudima koji su na bilo koji način bili dio nas i naše pisme. Hvala gospodinu Aliloviću na tekstu i gospodinu D. Rapotecu Uti na glazbi i aranžmanu, – istaknuo je Branko Medak na svom fb profilu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije