Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VATRE JUTARNJE

Matija Vuica i Jurica Popović objavili drugi single/video

Objavljeno prije

gracija

Nakon pjesme „Božić s tobom“, u kratkom vremenskom razmaku, Matija Vuica i Jurica Popović objavljuju drugi single/video pod nazivom „Vatre jutarnje“. I ovaj put kao i prošli, poklanjaju pjesmu putem besplatnog skidanja s interneta. Uživajte!

„Iako je moj rad u zadnje vrijeme najviše vezan za modu, pjevanje je moja velika ljubav kojoj nisam mogla odoljeti kad je Jurica skladao pjesmu „Vatre jutarnje“. U njoj je sažeto sve ono što u ovim srednjim godinama osjećam prema životu. Svakako, vatre jutarnje u nama gore onoliko dugo i snažno koliko smo svjesni svakog predivnog dana koji dolazi, neponovljivog i jedinstvenog.Uživala sam u svakoj sekundi snimanja spota u kojem je Viktor Drago izvukao onaj dio mene koji još niste imali prilike vidjeti do sada, a tek mi je 55…“ – kaže Matija Vuica.

Za atraktivan i veseli vizualni identitet spota pobrinuo se Viktor Drago koji kaže:

„Pjesma je vesela, dinamična…uporavo kao i Matija, pa smo se odlučili za manje radnje, a više dinamike. Kroz par promjena imagea, ali s puno osmjeha i plesa, u prvi plan smo stavili Matijinu vječnu i neiscrpnu pozitivu, pokretačku energiju i mladenački izgled. Kad pred kameru stavite i Juru, posebno u zajedničkim scenama, ne možete ne osjetiti njihovu spontanu uigranost i istovremeno koliko prostora uvijek ostavljaju jedno drugome! Snimanje je prošlo u trenu, kao dobar party!“

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

“Osuđivati nekoga i time ga bolno povrijediti je nešto najgore što se može učiniti čovjeku, što istovremeno ne znači da možemo dozvoliti da nas svatko, tko stigne, može gaziti.U teškim situacijama, koje su svakodnevne, treba smoći snage i zadržati nadu koja će donijeti bolje trenutke. O tome govori ova pjesma.” – kaže Jurica Popović, autor pjesme.

NOVI SINGL MLADOG GLAZBENIKA

Ante Dodig Gera snimio novu pjesmu ‘Vrati mi osjećaj’

Objavljeno prije

Mladi glazbenik iz Gabela Polja Ante Dodig Gera nastavlja sa glazbenom produkcijom. Nakon prve uspješnice ‘Malena‘, snimio je svoju novu pjesmu ‘Vrati mi osjećaj‘.

Tekst i glazbu potpisuju Ante Dodig i Mateo Dodig, a aranžman Jašar Murtezani.

Poslušajte novi singl iz ‘kužine’ Dodig.

Vrati mi osjećaj

Bez tebe ja sam grana što vene
Uveli list što žuti, komadić stijene
Što nosi ga rijeka

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Bez tebe ja sam ljubav što boli
Peron bez kolodvora, vrijeme što stoji
Putnik što čeka bolje dane

Dođi mi u snovima
Vrati mi osjećaj
Kako je divan tvoj zagrljaj
Vrati mi osjećaj x2

Bez mene ti si proljeće koje
Razlijeva poljem boje
Lasta što širi krila za let
Ti si cvijet što opija

Dođi mi u snovima
Vrati mi osjećaj
Kako je divan tvoj zagrljaj
Vrati mi osjećaj x2

Kako je divan tvoj zagrljaj
Vrati mi osjećaj

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije