Ostanimo u kontaktu

ZAPJEVAJMO I NAZDRAVIMO BOŽIĆU

Manifestacija ‘U susret slatkom Božiću’ održana na Trgu kralja Tomislava

Objavljeno prije

Srednja škola Metković, Turistička zajednica grada Metkovića i Ustanova za kulturu i sport Metković organizirali su “U susret slatkom Božiću”, prekrasnu manifestaciju danas održanu na Trgu kralja Tomislava.

Cilj ovog događanja je bio upoznati sugrađane te goste s kolačima i slasticama koje su nekada naše bake pripremale za Božić. Osim prodaje po simboličnim cijenama, mogli se se uzeti i recepti, kako priprema ovih slastica ne bi otišla u zaborav, već da svatko ima priliku za Božić napraviti neki od tradicijskih kolača.

Manifestacija je humanitarnog karaktera jer je sav prihod od prodanih kolača, slastica, ukrasa za bor i ostalog što su napravili i pripremili učenici te njihovi profesori iz Srednje škole Metković išao za Udrugu mladih o. Ante Gabrića. Na licu mjesta kuhao se čaj i vino, te pripremale fritule, pa se moglo ugrijati i osladiti uživajući u prigodnom programu. Svoje radove sue također izlagali Udruga o. Ante Gabrić i UOSI Prijatelj.

U kulturno-zabavnom dijelu programa nastupala su djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića Metković, OŠ Stjepana Radića, OŠ Don Mihovila Pavlinovića, OŠ Kula Norinska, Srednje škole Metković, KUDa Metković, VIS Viatores, klapa Metkovke, Marija Previšić i Iva Goluža.

NAKON UTAKMICA NA KVIZ

Večeras zaigrajte peti Zimski Delta kviz u opuzenskom motelu Delta

Objavljeno prije

Večeras, nakon prijenosa uzbudljivih utakmica, u motelu Delta zaigrajte peti Zimski Delta kviz.
Danas je izuzetno sportski dan, jer i vaterpolisti i rukometaši igraju polufinale Europskog prvenstva. Duvnjak i društvo najprije će odmjeriti snage protiv Norvežana u 18 sati u Stockholmu, dok će naši vaterpolisti protiv Španjolske u 19:00 loviti finale ovog natjecanja.
Sve ovo možete gledati u opuzenskom Motelu Delta, a nakon sporta slijedi kvizaška poslastica, jer će se na istom mjestu održati peti po redu Zimski Delta kviz, na kojem vas očekuju nadasve zanimljiva pitanja i obilje dobre glazbe.
Svi ste pozvani, ekipe mogu imati do pet igrača, a sve informacije se mogu dobiti na broj 095/9073586.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije