Ostanimo u kontaktu

LU PREPELICA

Marijo Grljušić i Mihovil Mataga uspješni na turniru u streljaštvu u Solinu

Objavljeno prije

U organizaciji SK Voljak na natjecanju koje se održalo u Solinu u lovačkom trapu i parcouru nastupilo je 16 ekipa lovaca s ukupno 50 pojedinaca, u jakoj konkurenciji Marijo Grljušić ( LU Prepelica Opuzen) i Mihovil Mataga ( LU Prepelica Opuzen) osvojili su prvo i drugo mjesto pojedinačno dok je ekipa LU Prepelica Opuzen bila druga na turniru u gađanju leteće mete ekipno.

Na natjecanju su nastupili lovci iz Splitsko-dalmatinske,Šibensko-kninske,Dubrovačko-neretvanske,Zadarske i Ličko-senjske županije.Iduće natjecanje održati će se idući vikend u Solinu u 1.kolu KUP-a u skeetu na streljani u SK Voljak u organizaciji SK Mravince.

Nakon održanog natjecanja rezultati su slijedeći:

EKIPNO:

1. DUAL TEAM 1 , 137 META

2. LD PREPELICA OPUZEN,131 META

3. LD DIANA GOSPIĆ, 125 META

4. SK VOLJAK 2, 123 META

5. SK PRIMORJE, 121 META

6. DUBROVNIK , 119 META

POJEDINAČNO:

1. MARIO GRLJUŠIĆ, 67 +2 METE,

2. MIHOVIL MATAGA, 67 +1 5 METE,

3. DANIJEL ŠKUNCA 67 +1+4 METE,

4. ANTE MATAK, 66 META,

5. ELVIS GOSPIĆ, 65+4 METE,

6.MATE GOSPIĆ, 55+3 METE,

Čestitamo Mariju i Mihovilu i želimo im mirnu ruku i u budućim natjecanjima.

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Obilježen Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja

Objavljeno prije

Polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen-križa na groblju Boninovo, a potom i kod Spomenika pobjedi na Vjetrenom mlinu u Stupi danas je povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja odana danas počast svim stradalim i poginulim braniteljima te svim civilnim žrtvama Domovinskog rata.

Župan Nikola Dobroslavić je u svom obraćanju kod Spomenika pobjedi i ovog puta podsjetio na teške, ali ponosne dane u kojima je oslobođen hrvatski teritorij od agresora i stvorene pretpostavke za stvaranje moderne hrvatske države.

„Veličanstvenom vojno-redarstvenom operacijom Oluja točno prije 25 godina oslobođen je Knin, omogućena je mirna reintegracija hrvatskog Podunavlja, bihaćka enklava je spašena od genocida.

5. kolovoza je dan kada se prisjećamo svih naših poginulih i stradalih branitelja, civilnih žrtava rata i njihove žrtve koja nam je omogućila slobodu, koja nam je omogućila izgradnju suverene, neovisne i moderne države. Sa zahvalnošću i pijetetom danas odajemo počast, ponosni što živimo u Republici Hrvatskoj, zemlji koja je uvažena članica Europske unije i NATO-a, zemlji koja je mala, ali je važan čimbenik u međunarodnim odnosima“, rekao je među ostalim župan Dobroslavić.

Danas je također održan i tradicionalni domjenak za sve udruge proizišle iz Domovinskog rata.

U sklopu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja sutra će u dubrovačkoj Katedrali u 20,00 sati biti održana i Misa za Domovinu.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije