Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Grad Metković slijedeći tjedan nastavlja sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi

Objavljeno prije

Obavještavaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom na području Grada Metkovića da će Grad Metković slijedeći tjedan nastaviti sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi.

Nakon što je uslijed posebnih mjera zbog pandemije koronavirusa Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi bio obustavljen, Grad Metković će dana 15. lipnja 2020. godine (ponedjeljak) ponovno otvoriti Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi za 2020. godinu.

Javni poziv će biti otvoren od 15. lipnja 2020. do 30. studenog 2020. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih programom za ovu godinu.

Zahtjevi podneseni prije navedene obustave su u obradi i biti će isplaćeni nakon dostave zaključka na adrese podnositelja.

Cijeli tekst Javnog poziva zajedno s potrebnim obrascima biti će objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr  te će isti također biti dostupni na porti Grada Metkovića na adresi: Metković, Stjepana Radića 1.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

 

Napomena:  Stranke ne trebaju zahtjevu prilagati Potvrdu o nepostojanju duga prema Gradu Metkoviću, već će Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU po službenoj dužnosti zatražiti istu od Odsjeka za proračun, računovodstvo i financije!!!

 

 

 

 

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje,

gospodarstvo i fondove EU

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije