Ostanimo u kontaktu

OBAVIJEST ZA POLJOPRIVREDNIKE

Grad Metković slijedeći tjedan nastavlja sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi

Objavljeno prije

Obavještavaju se nositelji obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava sa sjedištem i poljoprivrednom proizvodnjom na području Grada Metkovića da će Grad Metković slijedeći tjedan nastaviti sa svim planiranim aktivnostima u svezi Javnog poziva za dodjelu potpora u poljoprivredi.

Nakon što je uslijed posebnih mjera zbog pandemije koronavirusa Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi bio obustavljen, Grad Metković će dana 15. lipnja 2020. godine (ponedjeljak) ponovno otvoriti Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi za 2020. godinu.

Javni poziv će biti otvoren od 15. lipnja 2020. do 30. studenog 2020. godine, odnosno do utroška sredstava planiranih programom za ovu godinu.

Zahtjevi podneseni prije navedene obustave su u obradi i biti će isplaćeni nakon dostave zaključka na adrese podnositelja.

Cijeli tekst Javnog poziva zajedno s potrebnim obrascima biti će objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr  te će isti također biti dostupni na porti Grada Metkovića na adresi: Metković, Stjepana Radića 1.

 

Napomena:  Stranke ne trebaju zahtjevu prilagati Potvrdu o nepostojanju duga prema Gradu Metkoviću, već će Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje, gospodarstvo i fondove EU po službenoj dužnosti zatražiti istu od Odsjeka za proračun, računovodstvo i financije!!!

 

 

 

 

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za komunalne poslove, prostorno planiranje,

gospodarstvo i fondove EU

25. OBLJETNICA OPERACIJE OLUJA

Gradonačelnik Dalibor Milan uputio čestitku svim sudionicima ‘VRO Oluja 95’

Objavljeno prije

Povodom 25. godišnjice Vojno-redarstvene operacije Oluja 95′ gradonačelnik Dalibor Milan i njegov zamjenik Robert Doko održali su sastanak sa sudionicima te oslobodilačke akcije koji žive na području grada Metkovića.

U akciji kojom je oslobođeno 18,4% hrvatskog teritorija, uz pripadnike slavne 4-te GBR. koja je ušla u Knin, sudjelovala je i metkovska 116-ta GBR. koja je svoj doprinos dala očuvanjem južne crte bojišnice.

Gradonačelnik Dalibor Milan je iskoristio priliku čestitati svim sudionicima VRO Oluja 95′

Evo prošlo je četvrt stoljeća od održavanja najvažnije bitke za Hrvatsku samostalnost, od bitke svih bitaka Domovinskog rata, od krune stoljetnog hrvatskog sna o samostalnosti i vlastitoj državi.

U Operaciji Oluja sudjelovalo je 130.000 ljudi, a meni je iznimna čast da sam danas s vama ovdje u društvu, s vama koji ste izravno pisali povijest Hrvatskog naroda i izravno sudjelovali u Oluji i ulasku u grad Knin, – rekao je Milan te naglasio kako na sastanku nema članova 116-te brigade, uputio je čestitke i njima te rekao kako će ubuduće nastojat i njih okupit, upravo slijedeći primjer zajedništva veterana 4. gardijske brigade.

Sastanak je održan po svim epidemiološkim pravilima u galeriji Ustanove za kulturu i sport Metković.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije