Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

VIDEO SPORNOG TRENUTKA

Lađari Gospe Karmelske iz Krvavca traže diskvalifikaciju kominskih Gusara!

Objavljeno prije

Maraton lađa 2018 (82)

Iako je od Maratona lađa prošlo šest dana još uvijek se ne stišavaju strasti na terenu. Podsjetimo, ove godine pobijedila je ekipa Stabline, drugi su bili Argonauti Bjelovar a treći Gusari Komin. Međutim, lađarska udruga Gospe Karmelske iz Krvavca podnijela je krovnoj Udruzi lađa Neretve, koja je i organizator Maratona žalbu na ponašanje lađara Gusara Komin u kojoj traže njihovu diskvalifikaciju.

Udruga lađara Gospe Karlemske ulaže žalbu na ponašanje UL Gusari Komin, veslača i navijača za vrijeme maratona i nakon njega-stoji u dopisu koje potpisuje predsjednik UL Gospe Karmelske, Zvonimir Krstičević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Kao što je svima poznato četiri lađarske ekipe su se kod Krvavca odvojile od ostalih. Stablina, Gusar, Argo i Gospa Karmelska vodili su utrku.

Prve dvije ekipe su bile Stablina i Gusar a u pariću Stablini bila je Gospa Karmelska a Gusarima Bjelovar. I tada Gusar pokušava Stablini ući u parić te nas pokušavaju lađom izgurati prema obali – pojašnjava Zvonimir Krstičević.

Lađe su se spojile o onda je uslijedila mučna scena.

– Veslač Gusara je udario našega trenera dva puta šakom u glavi i u vrat. Jasno je da smo svi nervozni i napeti ili toj ekipi to postaje pravilo i navika. I tu nije završilo jer se sve nastavilo na cilju u Pločama.

Po dolasku na cilj dok se lađa još nije ni vezala, vezali veslač Gusara Komin trčao je prema lađarima Krvavca u namjeri da se sa njima obračuna. Usput je napao predsjednika UL Gospa Karmelska, Zvonimira Krstičevića, pokidao mu majicu te je gurao sve oko sebe želeći uskočiti u lađu ali ga je spriječila policija.

– Dok se policija sa njime bavila barka sa navijačima Gusara došla je do naše lađe i jedan navijač je uskočio u lađu. Na svu sreću nije došlo do većeg obračuna jer ga je svladao interventni policajac, rekao je Krstičević, koji naglašava da sve ima dokumentirano i snimljeno.

– Mislimo da je konačno došlo vrijeme da se nekim nečasnim radnja stane na kraj jer se ovakvi problemi svake godine guraju pod tepih i opravdavaju riječima-„dogodi se“. Napomenuti ću da smo mi na Maratonu prvi kažnjeni zbog navodnog puštanja konopa a nismo ga ni imali i na to smo upozoravali suce. Kažnjeni smo bez snimke i dokaza. Ali mi smo samo „Gospa Karmelska“ i na to smo ponosni jer nismo u subotu htjeli praviti nered jer je tu bila i predsjednica RH, Kolinda Grabar Kitarović, smatra Krstičević koji kao jednino moguć rješenje očekuje diskvalifikaciju Udruge lađara Gusar Komin te kažnjavanje navijača za izazivanje napada.

Piše: Stanislav Soldo / rogotin.hr

PRIPREMNE UTAKMICE

Nova pobjeda Neretve u Pločama

Objavljeno prije

Autor

Nogometaši Neretve ostvarili su u srijedu u Pločama novu pobjedu u prijateljskom susretu s nogometašima Jadrana LP.

Pobijedili su s 4:1 golovima (u drugom dijelu) Sršena, Crnčevića, JuričićaMarića, dok je za Pločane jedini i izjednačujući gol za 1:1 postigao spretni Rajič.

Trener Goran Galov bio je posve zadovoljan izvedbom svojih nogometaša koje do početka prvenstva čeka još nekoliko ogleda.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U tim susretima svoju priliku dobit će i povratnik u redove Neretve Marin Vranjić koji je u posljednje vrijeme branio boje Viteza i Čapljine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije