Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

GRADSKA KNJIŽNICA METKOVIĆ

Kroz igru i edukaciju s vilom Zubolinom djecu se nastoji educirati o oralnom zdravlju i higijeni

Objavljeno prije

Vila Zubolina i Zub - Gradska knjižnica

U subotu 3. studenog, u Gradskoj knjižnici Metković održavat  će se  javna edukacija o oralnom zdravlju i higijeni u terminu od 10:00 do 16:00.

U vremenu od 10 do 11 za prvu i od 11 do 12 sati za drugu grupu djece vrtićke dobi te od 14 do 15 i od 15 do 16 sati za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Različitim igrama i druženjem s vilom Zubolinom i maskotom Zuba, djeci će se ukazati na važnost oralnog zdravlja i higijene.

Udruga Zubolina, koju vodi Udruga studenata oralne  medicine u Splitu, svojim aktivnostima želi doprinijeti unaprijeđenju oralnog zdravlja i oralnih navika u Hrvatskoj te za cilj ima edukaciju djece o oralnom zdravlju i higijeni. Također, nastoji se kod djece smanjiti strah od zubara. Prijave za edukaciju traju do 2. studenog.

Osigurajte svoje mjesto na radionici pozivom na  681 715.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije