Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EDUKACIJA DJECE KROZ IGRU

Vila Zubolina i Zub educirali djecu o oralnom zdravlju i higijeni

Objavljeno prije

Vila Zubolina i Zub - Gradska knjižnica

U Gradskoj knjižnici Metković jučer je bilo veselo. Mnoštvo djece uživalo je u različitimi igrama i druženju s vilom Zubolinom i Zubom koji su im kroz zabavan način ukazali na važnost održavanja oralnog zdravlja.

Udruga ‘Zubolina’, koju vode studenti dentalne medicine u Splitu, predvođeni predsjednikom Robertom Čepo i našom Metkovkom, Anteom Pipinić, koja je i incijator njihove aktivnosti u Metkoviću, želi doprinijeti unaprjeđenju oralnog zdravlja i oralnih navika u Hrvatskoj te za cilj ima edukaciju djece o oralnom zdravlju i oralnoj higijeni. Nastoji kod djece smanjiti strah od stomatologa te na njima prihvatljiv način podignuti svijesti o oralnom zdravlju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na edukaciji su sudjelovala djeca od 3 do 10 godina, a nakon završene edukacije svi su dobili diplome i prigodne poklone!

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije