Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PODMETANJA

Krivotvorili potpis Pogrebnog društva ‘Palma Čikara’

Objavljeno prije

Osmrtnice, oglasna ploča

Na tragu prošlotjednih letaka koji su osvanuli na oglasnim tablama po gradu Metkoviću, a odnose se na Pogrebno poduzeće ‘Palma Čikara’ d.o.o. iz Metkovića, objavljujemo njihov odgovor:

U prošlom tjednu na oglasnim tablama u gradu Metkoviću pojavili su se leci u kojima se reklamira Pogrebno poduzeće ‘Palma Čikara’ d.o.o. Metković.

Ovim putem se ograđujemo od navedenih materijala jer se radi o krivotvorenim dokumentima – ukradenom starom pečatu, a tekst je sročen vješto kako bi nas se osramotilo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

‘Palma Čikara’ d.o.o. Industrijska 4, s navedenim nema veze te smo o svemu obavijestili policiju i državno odvjetništvo.

Pogrebno poduzeće ‘Palma Čikara’ d.o.o. Metković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije