Ostanimo u kontaktu

POZIVAJU SE SVI NEZAPOSLENI NA KONFERENCIJU

Početak provedbe projekta ‘Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve’

Objavljeno prije

U ponedjeljak, 3. lipnja u 10,30 u galeriji GKS-a Metković održat će se konferencija povodom početka provedbe projekta Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve. Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Grada Metkovića i predstavnici Općine Kula Norinska te će biti predstavljen tijek projekta kao i sedam radionica za nezaposlene osobe koje će biti podijeljene u 4 modula. Više o samoj konferenciji pročitajte u Pozivu kojeg prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Pozivamo Vas na konferenciju koja će se održati u ponedjeljak, 3. lipnja 2019. godine, u 10,30 u galeriji GKS-a Metković.

Konferencija se saziva povodom početka provedbe projekta „Povećanje razine zapošljivosti u dolini Neretve“ unutar Poziva Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III, koji se financira iz OP Učinkoviti ljudskih potencijali 2014. – 2020. godine iz Europskog socijalnog fonda, KK UP.01.3.1.01.0123.

Ukupna vrijednost projekta je 420.160,00 HRK, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 100 %.

Razdoblje provedbe projekta je 18 mjeseci od potpisa Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava, odnosno do 26. rujna 2020. godine.

Cilj projekta je povećanje razine zapošljivosti i socijalne kohezije pripadnika ranjivih skupina na području Dubrovačko – neretvanske županije.

U sklopu projekta planirano je opremanje Kluba za zapošljavanje te razvoj i provedba 1 prilagođenog programa –  Osposobljavanje za područje agroturizma u trajanju od 3 mjeseca.

U prvoj provedbenoj fazi planiramo održavanje 7 motivacijskih radionica za osnaživanje polaznika u svrhu zapošljavanja te razvoj i provedba kroz 4 modula:

  1. pisanje životopisa i molbe za posao,
  2. pisanje životopisa i molbe za posao na engleskom jeziku,
  3. kako pronaći posao i priprema za intervju,
  4. prezentiranje i održavanje intervjua.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Grada Metkovića i predstavnici Općine Kula Norinska – partnera u projektu.

Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

Martina Tomić
Voditeljica projekta

VATROGASNA ZAJEDNICA GRADA METKOVIĆA

Održana redovna Skupština, sva izvješća jednoglasno usvojena

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama DVD-a Metković održana redovna Skupština Vatrogasne zajednice Grada Metkovića.

Na Skupštini je predsjednik Vatrogasne zajednice Dalibor Milan iznio izvješća o radu Zajednice za 2019. godinu, o financijskom poslovanju Zajednice, izvješće Nadzornog odbora Zajednice za 2019. godinu, predstavljen je program rada Zajednice za 2020. godinu te su sve točke jednoglasno usvojene.

Gosp. Toma Ramić je potvrđen za člana zapovjedništva DVD Vid i člana Skupštine Vatrogasne zajednice te je gosp. Josip Obradović uključen u rad Skupštine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije