Ostanimo u kontaktu

ZAPOČELA IZGRADNJA

Konačno odahnuli stanovnici Jadranske ulice

Objavljeno prije

Prijedlozi o cjelovitom završetku Jadranske ulice koja spaja ulice A. Stepinca i Put Narone postoje već 40 godina, a stvarna realizacija započela je ovoga tjedna. Bolje reći, započela je i ranije zahvaljujući gradskoj upravi Mekovića koja je uspješno okončala pregovore s vlasnicima zemljišta i objekata, isplatila vlasnike, sačinila projekte i namaknula novac.

Dio Jadranske kojega treba graditi i urediti duljine je preko 700 metara a kad radovi budu završeni širina kolnika i nogostupa bit će ukupno 10,5 metara.

Tom su ulicom prolazili najviše učenici i kućevlasnici ali nije uvijek bilo ugodno posebice za kišnih dana.

U budućnosti će svima biti lakše i svi će biti sigurniji, napose pješaci, a promet će se lakše odvijati.

Nekoliko obitelji koje desetljećima nisu mogle do svojih kuća za koje imaju sve potrebite dozvole, konačno su odahnuli.

Gradska uprava Metkovića obećala je riješiti njihove i opće probleme u tom dijelu grada i na taj način potvrdila da svoja obećanja i ostvaruje.

4. KOLO ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Uvjerljiva pobjeda ekipe ‘IVO JE ODLEŽAO SVOJE’

Objavljeno prije

U konkurenciji 12 kvizaških ekipa, na četvrtom zimskom kvizaškom druženju u opuzenskom Motel Delta, pobjedu su uvjerljivo ostvarili članovi ekipe IVO JE ODLEŽAO SVOJE, sa 103,5 upisana boda, te su dobili turu pića od Motela Delta i poklon bonove za Amadeus II d.o.o. Ploče.

Ljubuška ekipa JEDVA HELTER, druga je prošla kroz cilj sa 86 bodova, a vrijedi spomenuti odlično poznavanje glazbe, jer su u trećem krugu imali čak 16 od 20 točnih glazbenih izvođača. Ova ekipa je uz turu pića od Motela Delta dobila i jumbo pizzu od Fast Food Ljiljana.

Uvijek odlična ekipa FALI V, zauzela je treće mjesto sa samo tri boda manje, a za nagradu su dobili poklon paket sladoleda CARMEL ICE.

U kategoriji LAKILUZER, tura pića za šesto mjesto otišla je ekipi BLUDILO BRALE.

TABLICA ZIMSKOG DELTA PUB KVIZA

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije