Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POPUŠTAJU MJERE

Kafići od sutra rade do ponoći, treninzi dopušteni i u školskim dvoranama

Objavljeno prije

Nacionalni stožer za civilnu zaštitu na današnjoj je konferenciji za medije govorio o popuštanjima mjera. Ublažavaju se mjere za okupljanja i za ugostitelje. Kafići od ponoći rade do 24 sata, kao i pekarnice, kasina te automat klubovi.

Ukida se i zabrana treniranja te natjecanja u zatvorenim prostorima, odnosno u školskim dvoranama.

Sveznalica 7400xXpx

– Sva masovnija događanja će se moći organizirati ako su osobe primile drugu dozu prije 14 dana, ako su preboljele koronavirus  i primile jednu dozu cjepiva ili imaju negativan brzi ili PCR test. Organizatori tri dana prije okupljanja civilnoj zaštiti mora dostaviti obavijest i okvirni broj osoba koji će biti prisutne. Građani će moći na ta događanja s EU digitalnom potvrdom ili potvrdom od liječnika ili zdravstvene institucije. Sportska natjecanja uz prisustvo gledatelja će se odvijati na isti način. I dalje ostaje na snazi 100 ljudi na javnim okupljanjima, – kazao je ministar unutarnjih poslova i načelnik Stožera Davor Božinović.

Božinović je govorio i o navijanju te gledanju utakmica europskog nogometnog prvenstva po trgovima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Pred nama je Europsko prvenstvo u nogometu, počela je i turistička sezona. Zato se daje preporuka da se ne organiziraju javna događanja većeg broja osoba, posebice masovnog gledanja utakmica tijekom prvenstva. Odgovornost je na jedinicama lokalne i područne samouprave te županijskim stožerima koji su dobili jasnu uputu o striktnom nadzoru takvih okupljanja što uključuje i sankcioniranja po potrebi, – rekao je.

BILI SU TO DANI NAJŽEŠĆE AGRESIJE

Povodom Dana dubrovačkih branitelja Veterani 4.GBR odali počast poginulim suborcima

Objavljeno prije

U utorak 6. prosinca u Dubrovniku se obilježava Dan dubrovačkih branitelja u sjećanje na jedan od najtežih dana agresije na Dubrovnik u Domovinskom ratu 6. prosinca 1991. godine.

Tim povodom veterani četvrte gardijske brigade DNŽ posjetili su mjesta pogibije šestorice pripadnika 4. gardijske brigade koji su poginuli tijekom neprijateljske agresije 1991. godine u Sustjepanu i Srđu-Strinćjeri gdje su zapalili svijeće.

Sveznalica 7400xXpx

Svijeće su zapalili i kod središnjeg križa na groblju Boninovo zatim u Osojniku kod spomenika poginulim hrvatskim braniteljima na širem području Osojnika, kod spomenika poginulim braniteljima u Trstenom, te kod spomen obilježja pok. Vlahi Masloviću i Renatu Čoviću kod Stona.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije