Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PODUZETNIČKI INKUBATOR DUBROVNIK

Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za subvencionirano korištenje 1/2 poslovnog prostora

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo d.o.o. objavljuje Javni poziv za subvencionirano korištenje ½ poslovnog prostora u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik.

Poziv je namijenjen poduzetnicima početnicima koji posluju do 3 godine te koji su spremni dijeliti poslovni prostor s postojećim poduzetnikom u inkubatoru te time dodatno smanjiti troškove najma poslovnog prostora. Prihvatljivi kandidati prijavom mogu ostvariti pravo na subvencioniranu cijenu najma prostora te stručnu i savjetodavnu pomoć u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik.

Sveznalica 7400xXpx

Javni poziv i ostali dokumenti nalaze se na web stranici: https://www.poduzetnicki-inkubator-dnz.hr/dubrovnik/dokumentacija,

a za detaljnije informacije možete se obratiti Centru za poduzetništvo d.o.o.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

na kontakt broj: 020/418-401

ili putem maila: czp@czp.hr.

PRIJEDLOG PRORAČUNA ZA 2023. GODINU

Komunalna infrastruktura u fokusu Općine Zažablje, načelnica Vrnoga razliku planira osigurati kroz HR natječaje i EU fondove

Objavljeno prije

Prijedlog proračuna Općine Zažablje za 2023. godinu iznosi 350.730 eura, a općinski vijećnici te neretvanske općine o njemu će raspravljati na sjednici Općinskog vijeća koja bi se trebala održati 10. prosinca.

Predstavljajući glavne stavke proračuna načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga je rekla kako su najznačajnija ulaganja u kupnju i gradnju komunalne infrastrukture u iznosu od 238.415 eura.

Sveznalica 7400xXpx

– Taj novac planiramo osigurati prijavom na natječaje ministarstava, fondova i programa iz EU. – kazala je Vrnoga.

Prema njezinim riječima, prihodovnu stranu proračuna čine prihodi od poreza u iznosu od 73 tisuće eura, dok sredstva fiskalne decentralizacije iznose 115.600 eura, a kroz pomoći za projekte planiraju osigurati iznos od 138.615 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– U fazi smo pripreme projekta Centra aktivnog turizma Vidonje koji uključuje obnovu stare škole, uz razne popratne sadržaje, primjerice cikloturizam i pješačke staze, pa nam je glavnina sredstava usmjerena na taj projekt. Također, planiramo nastaviti s izgradnjom parkinga ispod groblja u Mliništu, proširenje ceste Vukov klanac – Brestica, te unaprijediti poslovanje kroz digitalizaciju. – rekla je načelnica Općine Zažablje Maja Vrnoga.

Za Južni.hr piše Kate Šutalo Cvjetković

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije