Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

GRAD METKOVIĆ

Javni poziv za kandidature članova Savjeta mladih Grada Metkovića

Objavljeno prije

Dana 15. rujna 2022. godine sa službenoj web stranici Grada Metkovića objavljen je Javni poziv za isticanje kandidature za izbor članova Savjeta mladih Grada Metkovića i njihovih zamjenika, zajedno sa potrebnim obrascima. (https://grad-metkovic.hr/2022/09/15/javni-poziv-za-isticanje-kandidature-za-izbor-clanova-savjeta-mladih-grada-metkovica-i-njihovih-zamjenika/)

Savjet mladih Grada Metkovića ( u daljnjem tekstu: Savjet mladih) osniva se kao savjetodavno tijelo Grada Metkovića, a u cilju promicanja i zagovaranja prava, potreba i interesa mladih na području Grada Metkovića.

Za članove Savjeta mladih i njihove zamjenike mogu biti birane osobe s prebivalištem ili boravištem na području Grada Metkovića koji u trenutku podnošenja kandidatura za članstvo u Savjetu mladih imaju od navršenih 15 do navršenih 30 godina života.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Pravo predlaganja kandidata za članove Savjeta mladih imaju udruge koje su sukladno statutu ciljno i prema djelatnostima opredijeljene za rad s mladima i za mlade, učenička vijeća, studentski zborovi, pomladci političkih stranaka, sindikalnih ili strukovnih organizacija u Republici Hrvatskoj i neformalne skupine mladih.

Prijedlozi kandidata za članove/zamjenike članova Savjeta mladih s dokazima o ispunjavaju traženih uvjeta dostavljaju se na adresu: Grad Metković, Odbor za izbor i imenovanja, Stjepana Radića 1, 20350 Metković, s naznakom „Prijedlog kandidata za izbor članova Savjeta mladih Grada Metkovića“ u roku od 15 dana od dana objave javnog poziva na web stranici Grada Metkovića.

Sveznalica 7400xXpx

GRAD METKOVIĆ

 

VATROGASNI DOM NA PAVLOVAČI

DVD Metković poziva sve građane i djecu da im se pridruže na Danima otvorenih vrata

Objavljeno prije

Foto: Arhiva

DVD Metković poziva sve građane i djecu da im se pridruže  u subotu, 9. prosinca od 12 do 15 sati  u vatrogasnom domu DVD-a Metković na Pavlovači (Dubrovačka ulica) na Danima otvorenih vrata!

Očekuju vas zanimljive demonstracije, obilazak vatrogasnih vozila i edukativne aktivnosti.

Dođite i saznajte više o važnoj ulozi vatrogasaca u zaštiti zajednice. Vidimo se!!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije