Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

GRAD METKOVIĆ

Javni poziv za dodjelu potpora u poljoprivredi bit će objavljen u svibnju

Objavljeno prije

Obzirom na veliki interes i učestale upite, iz Grada Metkovića obavijestili su poljoprivrednike (nositelje OPG-a, obrte, trgovačka društva, zadruge i druge pravne i fizičke osobe registrirane za obavljanje poljoprivredne djelatnosti) sa sjedištem na području grada Metkovića, koji su se planirali u 2024. godini prijaviti na Javni poziv za dodjelu potpora u Poljoprivredi, da će se Javni poziv objaviti tijekom svibnja 2024. godine!

Naime, zbog provođenja potrebne procedure (dobivanje suglasnosti na novo Programsko razdoblje 2024.-2026. Ministarstva poljoprivrede, donošenje Programa na Gradskom vijeću) datum raspisivanja Javnog poziva se malo oduljio. Stoga Grad Metković moli potencijalne prijavitelje za razumijevanje te čuvanje financijske dokumentacije (RAČUNA) za nabavljenu opremu, mehanizaciju ili druge usluge čiji trošak je prihvatljiv u navedenom Javnom pozivu, a prihvatljivi su računi od 1. siječnja 2024. godine.

Obavijest o točnom datumu raspisivanja Javnog poziva biti će na vrijeme objavljen na službenoj stranici Grada Metkovića: www.grad-metkovic.hr kao i lokalnim portalima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Isto tako, koristimo priliku da prenesemo informaciju iz Hrvatskih voda koja je važna za poljoprivrednike, a to je da u četvrtak, 18. travnja 2024. počinje sa radom natapni kanal prvi tjedan smanjenim kapacitetom, a odmah iza toga punim kapacitetom.

TRAŽITE ZDRAVIJE PROIZVODE

Pekarstvo Metkovka predstavlja novi proizvod ‘Bakin kruh’ 500g

Objavljeno prije

Pekarstvo Metkovka, proizvođač kruha s bogatom poviješću i tradicijom u proizvodnji kvalitetnih pekarskih proizvoda, s ponosom najavljuje novi artikal u svojoj ponudi.

Od petka, 24. svibnja 2024., za vas pripremamo ‘Bakin kruh‘ od 500g, zdraviju opciju za potrošače koji traže proizvode bez aditiva. Ovaj kruh je ručno napravljen od prirodnih sastojaka: brašna, vode, soli i kvasca.

Poštovani kupci, želimo izraziti veliku zahvalnost za vašu vjernost našim proizvodima.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Vaša Pekarstvo Metkovka

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije