Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

SVEČANA PROSLAVA

Javna vatrogasna postrojba Metković proslavila 20 godina postojanja

Objavljeno prije

Javna vatrogasna postrojba Metković svečanim domjenkom i dodjelom priznanja proslavila 20 godina svog postojanja.

Prije točno 20 godina 11 djelatnika tadašnjeg Dobrovoljnog vatrogasnog društva Metković prešlo je u profesionalce, u Javnu vatrogasnu postrojbu Metković, koja se od tog dana do danas može podičiti brojnim intervencijama, požarima, prirodnim ili ljudskim nesrećama na širem području doline Neretve pa i regije.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Svojim prisustvom i prigodnim govorima proslavu su uveličali župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i njegova zamjenica Žaklina Marević, gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan te glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Dodijeljena su i prigodna priznanja, kako istaknutim vatrogascima tako i njihovim čelnicima koji su je vodili od osnutka postrojbe.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Proslava je nastavljena uz druženje i prigodni domijenak, a mi vam donosimo izjavu zapovijednika JVP Metković, Jure Pilja te kratku foto-galeriju.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Ovaj svečani trenutak smo prenosili uživo, možete ga pogledati cijelog na našoj fb stranici Metković NEWS.

 

ROKO TOLIĆ 740/300px

ŽUPANIJA REDOVITO PODUPIRE POLJOPRIVREDNIKE

Župan Nikola Dobroslavić posjetio dolinu Neretve

Objavljeno prije

Kandidat za župana Nikola Dobroslavić s kandidatom za zamjenika Joškom Cebalom i saborskim zastupnikom Brankom Bačićem posjetio je danas Pojezerje, Slivno i Opuzen u dolini Neretve gdje su u druženju s građanima otvorene brojne aktualne teme. Sustav navodnjavanja doline Neretve i obrana od zaslanjivanja poljoprivrednih površina županijski je projekt koji je Neretvanima u središtu pozornosti.

Po pitanju navodnjavanja županija je u proteklim godinama uložila višemilijunske iznose, no izgradnjom brane protiv zaslanjivanja poljoprivrednici očekuju i dodatni benefit, a to je bolji urod na njihovim poljoprivrednim površinama. Jednako tako, kroz razgovore o sinergiji turizma i poljoprivrede  potvrđena je važnost plasmana poljoprivrednih proizvoda na našem turističkom tržištu.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Dubrovačko-neretvanska županija izdvaja značajna sredstva i u izvanrednim situacijama koje su poljoprivrednicima najveći problem, a uz vremenske i klimatske neprilike urod valja zaštiti primjerice i od sredozemne voćne muhe za što redovito imaju potporu županije. Županu Dobroslaviću i saborskom zastupniku Bačiću u svojim su se sredinama priključili i kandidati za općinske načelnike – u Pojezerju Borislav Dominiković, u Slivnu Smiljan Mustapić, a u Opuzenu gradonačelnik Ivo Mihaljević.

ŽO HDZ-a
ubrovačko-neretvanske županije

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

 

 

MOST Nikica Hajvaz 740×154

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije