Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOVA OPTUŽNICA PROTIV JAMBE

Jambo se očitovao na optužnicu za TN Klek

Objavljeno prije

Jambo_2

U prvim danima 2014. godine, točnije 3. siječnja, Općinsko državno odvjetništvo u Metkoviću podiglo je optužnicu protiv Ante Lozića i Stipe Gabrića Jambe iz Metkovića zbog kaznenog djela protiv “sigurnosti platnog prometa i poslovanja-zlouporaba ovlasti u gospodarskom poslovanju”, koja ih tereti da su u drugoj polovici 2003. godine i u siječnju 2004., sklopili kupoprodajni ugovor za nekretnine Turističkog naselja Klek po cijeni znatno nižoj od tržišne, u kojoj kupoprodaji je Jambo d.o.o. u razlici prodajne cijene i stvarne vrijednosti nekretnine navodno stekao imovinsku korist veću od 42,5 milijuna kuna.

To je još jedna u nizu optužnica koja će završiti u košu za smeće“, kazao je Jambo na naš upit da se očituje, te dodao: “kada je u pitanju Turističko naselje Klek bile su tri prijave, a nakon što sam oslobođen svih optužbi, odvjetnica Lipa banke, Ivanišević iz Splita i stečajni upravitelj Razvitka, Mato Marić tražili su reviziju na Vrhovnom sudu. Vrhovni sud Republike Hrvatske riješio je da Razvitak i Republika Hrvatska nisu oštećeni, te da sam ja čist“, zaključio je Jambo.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije