Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

DRUGA STRANA COVIDA

Jako tužna priča koja je ganula mnoge

Objavljeno prije

Posljednjih dana ‘netom kruži tužna priča o 58-godišnjoj gospođi kojoj je početkom pandemije dijagnosticirana maligna bolest i upravo zbog situacije koju je ovaj virus prouzročio zdravstvenom sustavu nije dobila priliku za liječenje.

Riječ je o 58-godišnjoj gospođi, majki, baki, s Raba koja je nažalost preminula u strašnim bolovima.

Kratku priču prenosimo u cijelosti:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Jučer je na Rabu umrla jedna divna žena, majka i baka u 58. godini. Nije umrla od covida, nego zbog covida. Otkrili su joj karcinom na početku ovog ludila i 3 mjeseca nije bila hospitalizirana jer eto… nije imala najopasniji virus na svijetu nego samo rak. Nakon 3, 4 mjeseca je metastazirao i naravno, nije joj bilo više pomoći. Otišla je u neizdrživim bolovima, a nije dobila priliku ni da se bori. Bijesna sam i tužna u kakvom društvu živimo.

Redakcija portala obitelji želi iskrenu sućut.

RENT-A-CAR M 740

OGRANAK MATICE HRVATSKE METKOVIĆ

U Metkoviću predstavljena knjiga Matka Marušića ‘Priručnik za hrvatsku politiku’

Objavljeno prije

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću u petak je u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković predstavljena knjiga ‘Priručnik za hrvatsku politiku’ književnika i svjetski poznatog liječnika Matka Marušića. Uz autora, publici se na početku obratila i predsjednica OMH u Metkoviću prof. Zorana Vekić.

Matko Marušić svoj je radni vijek proveo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu kao profesor emeritus, a jedno vrijeme bio je i dekan.

Bavio se istraživanjima u području imunologije tumora, imunogenetike, presađivanja koštane srži, kliničke imunologije, filozofije znanosti, politike uređivanja znanstvenih časopisa i medicinske izobrazbe. Objavio je 200 znanstvenih radova koji su citirani 4200 puta, pa je uvršten među 2 % najboljih znanstvenika u svijetu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Priručnik za hrvatsku politiku’ autorova je najnovija knjiga objavljena 2023. Priručnik sadrži velik broj podataka važnih za hrvatsku povijest, politiku, sociologiju i ekonomiju. Broji 600 stranica s 24 poglavlja raspodijeljena u četiri dijela – ‘Hrvatska politička povijest’, ‘Hrvatski susjedi’, ‘Samostalna Republika Hrvatska’ i ‘Što nam je, dakle činiti?’. Na kraju se nalazi i Kazalo s oko 1000 pojmova podijeljenih na pet djelova.

Knjiga je izašla u izdanju Medicinske naklade.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije