Ostanimo u kontaktu

GRANIČNI PRIJELAZ METKOVIĆ-DOLJANI

Sinoć kolona vozila skoro do gradskog parka u centru Metkovića

Objavljeno prije

Foto: HAK Kamera MCGP Metković

Iako je ovog ljeta, s obzirom na situaciju s pandemijom i slabijom turističkom sezonom, odnosno restrikcijama pri prelasku granica, situacija na graničnom prijelazu Metković-Doljani bila koliko toliko ‘podnošljiva’ (tu ne mislimo na lokalno stanovništvo), jučerašnja slika iz Metkovića pokazuje što bi nas moglo čekati u narednim danima.

Da li je riječ o tome jer je BiH otvorila granice za sve strance, ili je samo riječ o jako toplom vikendu, ne znamo, ali slika sa graničnog prijelaza sinoć oko 20 sati sve govori.

Nadamo se samo da će nadležni ispuniti obećanja i kako je to u posljednje vrijeme i najavljivano otvoriti sve granične prijelaze sa BiH, jer ako je ovo slika koja čeka ljude iz pograničnog pojasa, školarce, poljoprivrednike i sve druge gospodarstvenike, nažalost, ali to moramo konstatirati, nakon nekog vremena covid bi mogao biti najmanji problem što nas je zadesio, uz dužno poštovanje i brigu prema rizičnoj skupini.

EPICENTAR U JADRANSKOM MORU

Potres magnitude 4,3 zaljuljao Metković

Objavljeno prije

U srijedu navečer točno u 23 sata i 7 minuta prilično jak potres zaljuljao je Metković.

Kako javlja svjetski seizmološki centar EMSC, potres magnitude 4.3 zabilježen je u Jadranskom moru, na dubini od 2 kilometra, s epicentrom 14 kilometara sjeverozapadno od Dubrovnika, odnosno 73 kilometara jugoistočno od Mostara.

Kako javljaju tamošnji mediji, kratak ali jak potres se intenzivno osjetio na cijelom dubrovačkom području.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl4 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px
HUMANITARNA AKCIJA – OBITELJ VUKŠA

Najčitanije