Ostanimo u kontaktu

OŠ OPUZEN

Ivana Bašić dobitnica nagrade ‘Global Teacher Award’, jedna je od sto najboljih prosvjetnih djelatnika na svijetu

Objavljeno prije

Ivana Bašić, učiteljica iz Osnovne škole Opuzen, dobitnica je međunarodne nagrade Global Teacher Award za 2019. godinu.

Nagrada Global Teacher Award dodjeljuje se učiteljima i nastavnicima koji daju poseban doprinos svojoj profesiji, a ustanovio ju je Alert Knowledge Services (AKS) iz Indije.

Za nagradu se natječu prosvjetni radnici iz 70 država, a bira se sto najboljih. Ivana Bašić je ove godine među sto najboljih.

Čestitamo!

ANTINIM STAZAMA

Volonteri Srednje škole Metković putuju u Indiju

Objavljeno prije

Sretan put u Indiju poželjeli su iz Srednje škole Metković školskoj pedagoginji Violeti Oršulić i učenicama Lani Batinović i Mariji Glavinić koje će iduća dva tjedna provesti u Indiji, volontirajući u župi Mariapoli koju je osnovao otac Ante Gabrić.

Članovima udruge Mladi oca Ante Gabrića koja djeluje pri Srednjoj školi Metković, na tom putu za očuvanje naslijeđa našeg velikog misionara, pridruzit će se i vicepostulator pater Ante Tustonić i fotograf Zvonimir Atletić. Uz darove i donacije dobrih ljudi za dovršetak obnove misije Mariapoli, svojim domaćinima nose i  mnoge delicije našega kraja.

U dalekoj Indiji, drugoj Antinoj domovini, održat će se svečana proslava njegova 105. rođendana. Tom će prigodom biti predstavljena pjesma Gladno dijete i video uradak nastanka milenijske fotografije koju su snimili mladi volonteri.

Prikazat će se i spot klape Žveljarin s pjesmom Tamo gdje palme cvatu.

Vjerujemo da će za volontere ovo putovanje biti nezaboravno iskustvo, stoga s nestrpljenjem očekujemo njihove putopise koji će se moći pratiti na Facebook i Instagram profilu pod nazivom Antinim stazama.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije