Ostanimo u kontaktu

NOVO VRIJEDNO ISKUSTVO

Ivan Vidović će biti gost na velikom šibenskom koncertu Petra Graše na tvrđavi sv. Mihovila

Objavljeno prije

U subotu 24. kolovoza Ivan Vidović će biti gost na koncertu Petra Graše u Šibeniku u prekrasnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila.

Gostovanje po gostovanje, Ivan stječe vrijedno iskustvo nastupa na nekim od najljepših pozornica u Hrvatskoj te pred mnogobrojnom publikom. Dosad je Ivan nastupao s Ninom Badrić, Općom opasnosti i Davidom Temelkovom što mu je, osim vrijednog iskustva, i odlična prilika za promociju njegovog prvog singla Čuvar pobjeda koji na YouTube-u nastavlja ostvarivati vrlo dobru gledanost.

Petar Grašo, kao član žirija RTL Zvijezda, nije krio svoje oduševljenje Ivanom što se pokazuje i ovim gostovanjem. Video njihove zajedničke izvedbe pjesme U ljubav vjere nemam pogledajte klikom OVDJE.

Fotografija: rtl.hr

OD OBRAZOVANJA DO ZAPOŠLJAVANJA

Udruga DOBRA produljuje rok za Natječaj osposobljavanje – pomoćnog kuhara

Objavljeno prije

Udruga DOBRA, u okviru trogodišnjeg programa Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Od obrazovanja do zapošljavanja, objavljuje Natječaj za osposobljavanje – pomoćnog kuhara.

Pozivaju se žene koje su iznad 40 godina te one koje su dugotrajno nezaposlene (s najmanje osnovnoškolskim obrazovanjem) s ruralnih područja Splitsko dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije da se prijave na Natječaj.

Prijava mora sadržavati pismo namjere i životopis, potvrdu sa HZZ-a o nezaposlenosti (u slučaju nezaposlenosti), a šalje se ili donosi osobno na adresu: Udruga DOBRA, Ante Starčevića 12, 20350 Metković ili na e-mail: dobra.udruga@gmail.com, uz naznaku: „Za natječaj za osposobljavanje – pomoćni kuhar“.

Natječaj je otvoren do 1. listopada 2019. godine.

Po završetku Natječaja odabrat će se 15 polaznica koje će proći edukaciju, koja će se sastojati od teoretske i praktične nastave. Trajanje obrazovanja je 155 sati te će se predavanja i praksa održavati u Metkoviću.

Nakon položenih ispita i odrađene prakse zvanje se upisuje u e-radnu knjižicu. Edukaciju će obaviti partnerska organizacija Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba. Napominjemo da su troškovi osposobljavanja za korisnice podmireni od strane Ministarstva.

Partneri na projektu su Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski iz Zagreba, Centar za socijalnu skrb Metković i Grad Metković.

Program Od obrazovanja do zapošljavanja financiran je sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama7 300×250

Najčitanije