Ostanimo u kontaktu

NOVO VRIJEDNO ISKUSTVO

Ivan Vidović će biti gost na velikom šibenskom koncertu Petra Graše na tvrđavi sv. Mihovila

Objavljeno prije

U subotu 24. kolovoza Ivan Vidović će biti gost na koncertu Petra Graše u Šibeniku u prekrasnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila.

Gostovanje po gostovanje, Ivan stječe vrijedno iskustvo nastupa na nekim od najljepših pozornica u Hrvatskoj te pred mnogobrojnom publikom. Dosad je Ivan nastupao s Ninom Badrić, Općom opasnosti i Davidom Temelkovom što mu je, osim vrijednog iskustva, i odlična prilika za promociju njegovog prvog singla Čuvar pobjeda koji na YouTube-u nastavlja ostvarivati vrlo dobru gledanost.

Petar Grašo, kao član žirija RTL Zvijezda, nije krio svoje oduševljenje Ivanom što se pokazuje i ovim gostovanjem. Video njihove zajedničke izvedbe pjesme U ljubav vjere nemam pogledajte klikom OVDJE.

Fotografija: rtl.hr

DUBROVAČKO-NERETVANSKA ŽUPANIJA

Niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji niti danas nema novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Od jučer uzetih 10 uzoraka, 3 su negativna, a za 7 se još čekaju rezultati. Devet uzoraka poslanih na analizu prekjučer, a za koje rezultate nismo imali do slanja prošlog priopćenja, su također negativni. Danas je još jedna osoba ozdravljena, također iz Dubrovnika.

Od početka pandemije na analizu u Zagreb je poslano je 3150 uzoraka.

U dubrovačkoj Općoj bolnici broj hospitaliziranih pacijenata pozitivnih na COVID i dalje se nije mijenjao te su na Zaraznom odjelu smještene 2 osobe.

U samoizolaciji u našoj županiji više nema niti jedna osoba, a od početka pandemije utvrđeno je ukupno 36 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije