Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

LIJEPA GESTA GRADONAČELNIKA OPUZENA

Ivan Mataga poklonio sprinterice za atletiku višestruko nagrađivanoj Lukreciji Krstičević

Objavljeno prije

Gradonačelnik grada Opuzena Ivan Mataga danas je u prostorijama UCDPDN Leptirići uručio poklon sprinterice za atletiku višestruko nagrađivanoj Lukreciji Krstičević.

Nitko ne može ostat ravnodušan na  uspjehe koje niže mlada atletičarka i rukometašica RA Jerkovac uz nesebični rad, red, vještinu i profesionalnost trenerice Martine Nikolić.

VEZANE VIJESTI
SVEČANOST OTVORENJA PELJEŠKOG MOSTA: Lukrecija Krstičević i Leo Zlokić pobjednici počasnog izdanja DU Motion maratona

Koliko je vremena i truda uloženo da bi se ovakvi rezultati bilježili znamo svi mi koji pratimo naše mlade sportaše.

– Ovim putem se zahvaljujemo sudionicima ove lijepe priče čiji ishod donosi prve sprinterice u kojima će naša Lukrecija nastaviti osvajati medalje na budućim utrkama. Posebno sve pohvale donatoru iz čijeg primjera možemo učiti kako nekome malo može biti veliko, – istaknula je Ivana Nikolac, predsjednica udruge Leptirići.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

TUŽNA VIJEST IZ STABLINE

Hrabra Milena Barbir (38) izgubila bitku sa zloćudnom bolešću

Objavljeno prije

Nažalost, nakon duge i teške bolesti preminula je Milena Barbir (38), neustrašiva majka i supruga iz Stabline pokraj Ploča.

Podsjetimo, Milena je u zadnje 3 i pol godine imala četiri teške operacije, na splitskoj Onkologiji primila je 50 doza kemoterapije, a na Radiologiji u Zagrebu više od 30 doza zračenja. Životna borba ove žene-heroja ovog proljeća ušla je u najdramatičniju, odlučujuću fazu, no bolest je nažalost bila jača, javlja Dubrovački vjesnik.

Mileni je za vrijeme trudnoće 2019. godine dijagnosticiran karcinom 4. stupnja, a nakon niza operacija, kemoterapija i zračenja, stanje joj se pogoršalo, jer su se iscrpile sve dostupne regularne metode liječenja.

Preostale su joj samo alternativne metode liječenja onkoloških pacijenata, a u skupljanju sredstava za terapiju usključile su se brojen udruge, tvrtke i pojedinci u velikoj humanitarnoj akciji “Pomozimo Mileni”, koju su organizirali Udruga Lađara Stabline i Mjesni odbor Stablina.

Milenina borba sa zloćudnom bolešću počela je kad je imala 27 godina, baš na rođendan, kada joj je dijagnosticirana multipla skleroza (MS), a nekoliko godina kasnije i opasni tumor. Unatoč hrabroj borbi, MIlena ga nije uspjela pobijediti, a iza nje su ostali neutješni suprug i četverogodišnja kćerkica.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Sprovod Milene Barbir održat će se sutra, u subotu 10. lipnja, s početkom u 17 sati na Gradskom groblju Laniština u Pločama. Obitelj će izraze sućuti primati od 16 sati.

Uredništvo portala Metković News ovom prilikom obitelji izražava iskrenu sućut. Počivala u miru Božjem.

Sveznalica 7400xXpx

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije