Ostanimo u kontaktu

GRADSKE PROMETNICE

Iscrtana horizontalna signalizacija u kružnom toku na križanju Starčevićeve, Zvonimirove i Matice hrvatske

Objavljeno prije

Jučer smo u kasnim večernjim satima zatekli radnike na izvođenju radova na iscrtavanju horizontalne signalizacije u kružnom toku na križanju ulica Ante Starčevića, Kralja Zvonimira i Matice hrvatske kako bi jutros sve bilo spremno za neometano prometovanje.

Za vrijeme trajanja radova vozači su bili zamoljeni za oprez, a promet je tekao bez ikakvih zastoja.

PRIJELAZI U DOLJANIMA I PRUDU OTVORENI

BiH otvorila granice sa svojim susjedima

Objavljeno prije

Nastavno na odluku Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o otvaranju granica BiH sa susjednim državama, bez ograničenja i posebnih uvjeta, obavještavamo vas da je ta odluka stupila na snagu današnjim danom.

Za sada je na Metkoviću otvoren samo MGP Doljani i MGP Prud, dok se u ponedjeljak otvaraju prijelazi u Gabela Polju i na Unki.

Odluka da se otvore granice sa Hrvatskom, Srbijom i Crnom Gorom, koja se odnosi samo na ulazak građana tih država, obzirom da je epidemiološka situacija u regiji posljednjih dana sve stabilnija provodi se od danas a ne kako je prvotno bilo rečeno od 1. lipnja ove godine.

Državljani ostalih stranih zemalja u BiH mogu ući ukoliko imaju opravdane poslovne razloge i negativan test na koronavirus koji nije stariji od 24 sata.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije