Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

SIGURNO BICIKLIRANJE U PROMETU

Održana akcija ‘Pokreni se’, u organizaciji Biciklističkog kluba Relaks

Objavljeno prije

U nedjelju su, u sklopu akcije “Pokreni se” organizirane pokazne vježbe sigurnog bicikliranja u prometu, primjene pravila vožnje u grupi i rješavanja mogućih tehničkih problema.
Pokazne vježbe i simulacije različitih situacija izvedene su na tri lokacije: ispred pošte u Metkoviću, na cesti u pravcu Kule Norinske i na Baćinskim jezerima.

– Mi članovi Biciklističkog klub Relaks svjesni smo kako smo postali nacija prekomjerne težine i cijelog niza zdravstvenih problema, ali ipak naučili smo koliko je važno biti aktivan.
Naša obveza kao sportskog udruženja je motivirati vas na fizičku aktivnost pa je samim time i nastala akcija “Pokreni se”.
Drugi, isto tako važan dio naše aktivnosti je promoviranje biciklističkih ruta neretvanskog kraja kontinuiranim aktivnostima i poticanjem drugih da bicikliraju te na taj način promoviraju i svoj kraj, – poručili su iz BK Relaks.

Akcija je organizirana uz podršku Grada Ploča, ŠZ Grada Metkovića, Paddle Surf Baćina i ugostiteljsko – turističkog objekta Parić Baćina.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740

Ovom prilikom organizatori se posebno zahvaljuju gospodinu Nikši Bogunoviću (Taci) na gostoprimstvu, ustupljenom prostoru te prezentaciji turističke ponude Baćinskih jezera.

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije