Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

INDUSTRY PUB POČINJE SA 'LJETNIM ĐIROM'

U petak live svirka grupe Aritmik i promocija novih točenih piva Brewville

Objavljeno prije

Industry Pub počinje sa ‘ljetnim đirom’! Već u petak, 10. lipnja Industry’ poziva na live svirku grupe Aritmik, uz promociju dva nova točena piva pivovare Brewville ‘I’LL BE BACK’ (Amerian IPA) & ‘LEEMOON PIE’ (New England Extra Pale Ale).

Riječ je o metkovskoj craft pivovari Brevwille, koja iza sebe ima dva već provjerena piva ‘TOUGH LIFE’ i ‘NO MAN’S LAND’, a u petak će se služiti također u točenoj verziji.

Novo pivo ‘LEEMOON PIE’ rađeno je u kolaboraciji s dubrovačkim pivarom Nikom Čučkovićem a.k.a. Maskeron, koji će biti gost eventa.

Sva piva točit će se po promotivnim cijenama!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Znači, za svakoga po nešto! Dođi, opusti se i uživaj!

Ako postoje oni koji ne znaju, Industry Pub se nalazi u sklopu stare zgrade Vage (Duhanske stanice), u Zvonimirovoj ulici u Metkoviću.

Pratite Industry Pub, jer ovo je tek početak ”ljetnog đira”!

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Industry Pub (@industrypub)

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije