Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

UOSI 'PRIJATELJ'

INA d.d. Prijateljima donirala informatičku opremu

Objavljeno prije

Povodom Dana otvorenih vrata Udruga, danas je Udrugu osoba s invaliditetom Prijatelj, posjetio predstavnik INA d.d. gospodin Ladislav Lauš  kako bi  im uručio donaciju prijeko potrebne informatičke opreme za članove i zaposlenike Udruge.

Predstavnik INA d.d. je istaknuo da je na svaki način nužno podržavati i podizati razinu djelovanja udruga na lokalnom i područnom nivou kako bi se jačali kapaciteti zajednice usmjereni na podizanje kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovu socijalnu uključenost.

Izvršni direktor Nikola Popovac upoznao je gosp. Lauša s radom i aktivnostima Udruge te se zahvalio na vrijednoj donaciji:

– Mi smo neprofitna udruga koja funkcionira već petnaestu godinu, sa skromnim sredstvima i velikim entuzijazmom borimo se za dobrobit naših članova. Glavni izvori osiguranja sredstava za rad su nam donatori i projekti. Od srca zahvaljujemo INA-i, na vrijednoj donaciji koju ste nam uručili i kojom ste pokazali senzibilitet prema našim članovima. Svaka donacija u bilo kojem obliku poruka je našim članovima da nisu sami. Razumljivo je koliko nam je bitna informatička opremljenost i umreženost za prikupljanje i razmjenu informacija korisnih za članove Udruge – Nikola Popovac.

tekst/foto: UOSI Prijatelj

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije