Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

MOŽDA JE MISLIO DA JE MOST VEĆ NAPRAVLJEN

Ilegalno prešao granicu na jugu i ukrcao se na bus, nije ni slutio što ga čeka u Kleku

Objavljeno prije

MGP Klek

U ponedjeljak, 11. travnja, ulaznoj graničnoj kontroli na MCGP Klek u redovnoj autobusnoj liniji pristupio je 38-godišnji državljanin Albanije koji u svojoj putnoj ispravi nije imao ulazni štambilj RH zbog čega se posumnjalo u nezakoniti prelazak državne granice. Nakon provedenog prekršajnog postupka utvrđeno je da je državnu granicu između Crne Gore i RH prešao prethodno istog dana i to pješice preko brdovitog terena u blizini MCGP Karasovići, nakon čega se taksijem prevezao do Dubrovnika gdje se ukrcao na spomenutu autobusnu liniju.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Albanskom je državljaninu određena dvogodišnja zabrana ulaska i boravka u RH te mu je doneseno rješenje o povratu.

Najava: Pojačani nadzor brzine kretanja vozila

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Obzirom da je nepropisna i neprilagođena brzina kretanja vozila i dalje glavni uzročnik prometnih nesreća s najtežim posljedicama, i tijekom sutrašnjeg dana, 14. travnja, na području cijele Policijske uprave dubrovačko-neretvanske prometna policija provest će akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila.

I ovom prilikom pozivamo sve vozače da se pridržavaju propisanih ograničenja brzine kretanja vozila na cestama te dosljedno poštuju sva prometna pravila kako ne bi ugrozili vlastitu sigurnost, ali i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Ovakve i slične akcije provodit će se i nadalje, uz ranije najave kako bi se što veći broj vozača naveo na poštivanje ograničenja brzine.

Priopćenje PU Dubrovačko-neretvanske

ROKO TOLIĆ 740/300px

PP METKOVIĆ

38-godišnjak prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković utvrđena je osnovana sumnja da je 38-godišnji muškarac počinio kazneno djelo „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“

Jučer, 3. svibnja, tijekom jutarnjim sati, policijski službenici su temeljem naredbe Općinskog suda u Metkoviću, izvršili pretragu obiteljske kuće i automobila koje spomenuti koristi, kada su pronašli digitalnu vagu i preko 85 g marihuane, od kojih je 38,6 g pronađeno u kuhinjskim elementima dok je 18 pizeva ukupne gramaže od 47,2 g pronađeno u spavaćoj sobi.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Pronađena droga i digitalna vaga kao i njegov mobilni uređaj su uz potvrdu oduzeti, a policija je protiv 38-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px
ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije