Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

KOLEKTIV ZA LEPTIRIĆE

Humanitarna izložba „Tvoja fotka za njihov osmijeh“

Objavljeno prije

plakat

Postav humanitarne izložbe fotografija „Tvoja fotka za njihov osmijeh“ biti će izložen u holu Gradskog kulturnog središta Metković u srijedu 11. prosinca 2013. s početkom u 18:00 sati.

Postav će biti u GKS-u do 18. prosinca 2013. i posjetiteljima će biti otvoren za vrijeme radnog vremena kulturnog središta. Postav čini 169 fotografija od 35 različitih autora što iz doline Neretve tako i drugih dijelova RH kao i inozemstva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na dan otvaranja izložbe biti će održan i svečani program kao i dodjele priznanja fotografima koji su osvojili prvo mjesto u kategorijama Crno-bijela fotografija i Color fotografija. Za fotografije koje osvoje priznanja biti će organizirana i dražba na kojoj će se zainteresirani kupci natjecati za svoju omiljenu fotografiju. Sve ostale fotografije biti će ponuđene po cijeni od 30 kuna te će ih zainteresirane osobe moći rezervirati na dan otvaranja postava ili svaki dan tijekom izlaganja postava u naknadno navedenom vremenu. Prikupljeni novac biti će doniran Udruzi oboljelih od cerebralne i dječje paralize ”LEPTIRIĆI”. Informacija kada i gdje će se moći preuzeti kupljene fotografije biti će naknadno objavljena.

Autori koji sudjeluju na izložbi: Miroslav Trgovčević, Ana Vladimir, Valentina Crnčević, Nikša Margeta, Milena Pačić, Božo Jovanović Bartulović, Nela Bartulović, Vicko Marušić, Igor Antolović, Jadranka Bulić, Matko Suton, Pavela Medak, Ante Obrvan, Olivera Obrvan, Maks Obrvan, Andrijana Plećaš, Lora Pavlović, Manuela Bezer, Ivan Volarević, Barbara Tolj, Hrvoje Marušić, Marija Cindrić, Branko Čović, Tanja Medić, Rafael Pejčinović, Ivo Ožić, Marko Sršen, Tom Photographe, Monia Gavran, Vedran Kundić, Ivana Kolovrat, Vlatka Topolovčan, Gordana Kraljević, Ana Bebić, Mihael Ilić i Jure Parmać.

GALA HOME 740px

Ovim putem bi „KOLEKTIV“ htio zahvaliti svima autorima na sudjelovanju u ovoj humanitarnoj akciji, kao i svima drugima koji su potpomogli da se događaj organizira, – stoji u priopćenju Udruge Kolektiv.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije