Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

HERCEGOVINA JE NAJTRUSNIJE PODRUČJE U BIH

Večerašnji potres je peti najjači ikada izmjeren u BiH, i najjači u posljednjih 50 godina

Objavljeno prije

Prema pisanju Facebook stranice ‘Geografska enciklopedija’, večerašnji potres s epicentrom u blizini Stoca peti je najjači potres ikada izmjeren na tlu Bosne i Hercegovine, i najjači u posljednjih 50 godina.

U prilog dodaju seizmološku kartu Bosne i Hercegovine u periodu od 475 godina, koja jasno ukazuje da je Hercegovina najtrusnije područje u BiH.

Večerašnji zemljotres jačine 5,6 stepeni Richterove skale (prema fhmzbih.gov.ba) sa epicentrom u okolini Stoca je peti najjači zemljotres ikada izmjeren na tlu Bosne i Hercegovine, i najjači u posljednjih 50 godina. U prilogu je seizmološka karta Bosne i Hercegovine, koja jasno ukazuje da je Hercegovina najtrusnije područje u našoj zemlji…

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

DRAGO | DEJO | MARIJO

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija

Objavljeno prije

Padrino bar otvara sezonu ljetnih partija i za večeras najavljuje urnebesni provod uz harmoniku, dva virtuoza i ‘tigrom’ na bubnjevima. Riječ je boemskom trojcu Dragi, Deji i Mariju koji svojim repertoarom pogađaju ‘u dušu’.

Cijene nisu inflacijske, nego promotivne i zabava je zagarantirana. Bez prevelike gužve i gaženja, lijepo rashlađeno i klimatzirano, točno za opustiti se, ističu iz Padrino bara.

Rezervacije u DM a prvih 5 rezervacija ostvaruje pravo na bocu po 50% nižoj cijeni (do 23:00).

Na Instagram profilu Padrino bar tagirajte ekipu s kojom dolazite, a najsretniji dobiva bocu ‘s kuće’.

Vidimo se u Padrino baru!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije