Ostanimo u kontaktu
MALIŠIĆ Full Banner 1200px

ČISTOĆA METKOVIĆ

Gradski park bogatiji za deset novih stabala

Objavljeno prije

Djelatnici gradskog komunalnog društva Čistoća Metković u Gradskom parku su posadili deset novih stabala.

Tom prilikom koordinator same akcije, Nikola Veraja nam je rekao:

– Sukladno programu Grada Metkovića jutros je u Gradskom parku posađeno 10 stabala, od čega tri lipe, dvije magnolije, jedan pinol, tri robinije i jedna lovorika. Akcija je održana u sklopu redovnog održavanja, odnosno pošumljavanja javnih površina, – rekao nam je Veraja

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KULA NORINSKA

Izvrsno napreduju radovi na izgradnji Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite

Objavljeno prije

U sklopu radnog posjeta općini Kula Norinska župan Nikola Dobroslavić i zamjenik župana Joško Cebalo sa suradnicima obišli su gradilište Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite.

Riječ je o projektu vrijednom nešto više od sedam milijuna kuna koji je financiran sredstvima Europske unije u iznosu od 85 posto, dok ostatak financira Dubrovačko-neretvanska županija.

Projekt FIRESPILL, u sklopu kojeg se realizira izgradnja ovog centra, okuplja 14 partnera iz Italije i Hrvatske s ciljem povećanja kapaciteta žurnih službi u svrhu učinkovitijeg rješavanja prirodnih katastrofa i katastrofa uzrokovanih ljudskim djelovanjem.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U obilasku gradilišta Centra za obuku operativnih snaga civilne zaštite županu Dobroslaviću i suradnicima pridružio se i županijski vatrogasni zapovjednik Stjepan Simović.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Slatki blagdani Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije