Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

MODELIRANJE GLINOM

Gradska knjižnica Metković poziva na radionice za umirovljenike

Objavljeno prije

Gradska knjižnica Metković poziva na radionice modeliranja glinom, koje održat će se održati u petak i subotu, 21. i 22. listopada, u sklopu projekta ‘Zlatni i aktivni’.

DEŠA-Dubrovnik, zajedno s partnerima Gradsko društvo Crvenog križa Dubrovnik i udrugom CROGIS – Centar za održivi razvoj GIS tehnologijama, provodi projekt “Zlatni i aktivni” kojeg sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projektom “Zlatni i aktivni” provode se raznovrsne aktivnosti kako bi se pomoglo ljudima starije životne dobi, stvorili uvjeti za sretnu i ispunjenu starost kroz društvene veze, emocionalnu potporu, nova znanja i vještine.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Za sudjelovanje na radionici potrebno je donijeti:

– presliku osobne iskaznice
– presliku rješenja o mirovini; odrezak od mirovine – na ovom dokumentu možete zacrniti sve osim imena, adrese i OIB-a

RENT-A-CAR M 740

Prijave su otvorene do četvrtka, na tel.: 020 681 715, osobno ili porukom na Instagram (DM) Gradska knjižnica Metković.

U slučaju nedovoljnog broja korisnika radionice se neće održati.

OGRANAK MATICE HRVATSKE METKOVIĆ

U Metkoviću predstavljena knjiga Matka Marušića ‘Priručnik za hrvatsku politiku’

Objavljeno prije

U organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Metkoviću u petak je u Galeriji Gradskoga kulturnoga središta Metković predstavljena knjiga ‘Priručnik za hrvatsku politiku’ književnika i svjetski poznatog liječnika Matka Marušića. Uz autora, publici se na početku obratila i predsjednica OMH u Metkoviću prof. Zorana Vekić.

Matko Marušić svoj je radni vijek proveo na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu kao profesor emeritus, a jedno vrijeme bio je i dekan.

Bavio se istraživanjima u području imunologije tumora, imunogenetike, presađivanja koštane srži, kliničke imunologije, filozofije znanosti, politike uređivanja znanstvenih časopisa i medicinske izobrazbe. Objavio je 200 znanstvenih radova koji su citirani 4200 puta, pa je uvršten među 2 % najboljih znanstvenika u svijetu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

‘Priručnik za hrvatsku politiku’ autorova je najnovija knjiga objavljena 2023. Priručnik sadrži velik broj podataka važnih za hrvatsku povijest, politiku, sociologiju i ekonomiju. Broji 600 stranica s 24 poglavlja raspodijeljena u četiri dijela – ‘Hrvatska politička povijest’, ‘Hrvatski susjedi’, ‘Samostalna Republika Hrvatska’ i ‘Što nam je, dakle činiti?’. Na kraju se nalazi i Kazalo s oko 1000 pojmova podijeljenih na pet djelova.

Knjiga je izašla u izdanju Medicinske naklade.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije