Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

25. MARATON LAĐA NA NERETVI

Gradonačelnik Milan čestitao lađarima Crnog puta na bronci, a i svim drugim metkovskim ekipama

Objavljeno prije

Gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan uputio je čestitku lađarima Crnog puta na osvojenom trećem mjestu, bronci sa 25. Maratona lađa na Neretvi, a i svim ostalim metkovskim ekipama te posadama koje su izveslale relaciju Metković – Ploče.

Na jučer održanom 25. Maratonu lađa na Neretvi metkovska ekipa UL Crni put osvojila je odlično treće mjesto i brončane medalje.

Čestitam momcima, ali i svim ostalim lađarskim ekipama koje su izveslale relaciju Metković – Ploče. Posebne čestitke upućujem metkovskim ekipama, a osim UL Crni put to su još i dvije ekipe UL Sv. Ilija, UL Jerkovac, Domagojevi Gusari Vid i Veterani 4. gardijske brigade.

Iako je u dolini Neretve jučer padala kiša gotovo do samoga starta, ni ove godine nisu izostali impresivni prizori lađara, brodica i brojne publike na obalama Neretve. Maraton lađa ponovno je pokazao da je jedna od najljepših i najmasovnijih manifestacija u Hrvatskoj.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Još jednom, čestitam svim ekipama!

EU PROGRAM OBZOR 2020.

Predstavnici Grada Metkovića na sastanku konzorcija projekta dRural

Objavljeno prije

Predstavnici Grada Metkovića sudjelovali su na sastanku konzorcija projekta dRural koji je održan u Zagrebu.

Na sastanku su sudjelovali i ostali hrvatski partneri, uz partnere iz Švedske, odnosno istraživačkog instituta RISE. Tema sastanka je bila analiza dosadašnjih projektnih aktivnosti s naglaskom na razvoj poslovnog modela održivosti same projektne platforme.

Projekt provodi Grad Metković, Dubrovačko-neretvanska županija u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA-om, Dom zdravlja Metković, Tera Tehnopolis d.o.o. iz Osijeka te partneri iz Španjolske, Belgije, Italije, Švedske, Nizozemske, Irske i Srbije.

Projekt dRural je financiran u sto postotnom iznosu iz EU programa OBZOR 2020., ukupne vrijednosti 15.296.927,50 eura.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije