Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ODALI POČAST ŽRTVAMA DOMOVINSKOG RATA

Gradonačelnik Dalibor Milan, zamjenik Robert Doko i predsjednik GV-a Hrvoje Bebić u Vukovaru

Objavljeno prije

Danas kada obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje Vukovar su posjetili i predstavnici Grada Metkovića, gradonačelnik Dalibor Milan, njegov zamjenik Robert Doko te predsjednik Gradskoga vijeća Grada Metkovića Hrvoje Bebić. U Vukovaru su odali počast žrtvama Domovinskog rata.

Gradonačelnik Milan uputio je poruku

– Danas obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskoga rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Sa svojim zamjenikom Robertom Dokom i predsjednikom Gradskoga vijeća Hrvojem Bebićem posjetio sam Vukovar u kojemu smo odali počast žrtvama koji su izgubili živote braneći svoje domove, obitelji i grad. Grad koji i danas čvrsto stoji zahvaljujući svojim herojima te nam tako poručuje da dobro uvijek pobjeđuje!

Sudbine Vukovaraca, ali i svih heroja iz ostalih dijelova naše Domovine nikada neće biti zaboravljene! S tugom, ali i velikim ponosom uvijek ćemo pamtiti snagu, hrabrost i zajedništvo koji su doprinijeli da danas sva ta mjesta još uvijek čvrsto stoje, a s njima i svi mi, – poručio je Milan.

Sveznalica 7400xXpx

MEDICINSKI FAKULTET U RIJECI

Marin Talajić dobio Dekanovu nagradu za izvrsnost

Objavljeno prije

Marin Talajić, student pete godine Medicinskog fakulteta u Rijeci dobio je Dekanovu nagradu za izvrsnost. Još jedan dokaz da učenici gimnazije Metković pristižu zavidne rezultate na željenim fakultetima.

Marin se inače od rane mladosti bavi raznim sportovima, nogometom, trčanjem polumaratona, veslanjem na Maratonu lađa za ekipe Crnog puta i Komina, a trenutno aktivno igra nogomet u  klubovima Primorsko-goranske županije.

Čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije