Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

DAN SJEĆANJA NA ŽRTVE DOMOVINSKOG RATA I DAN SJEĆANJA NA ŽRTVU VUKOVARA I ŠKABRNJE

Gradonačelnik Dalibor Milan: ‘Jedan je ovo od najtužnijih dana u godini’

Objavljeno prije

Gradonačelnik Dalibor Milan se obratio javnosti povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Danas obilježavamo Dan sjećanja na žrtve Domovinskoga rata te Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje.

Jedan je ovo od najtužnijih dana u godini, ali je i dan kada se prisjećamo svih onih koje nikada ne smijemo zaboraviti jer dok ih pamtimo – oni žive!

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Zbog toga, pričajmo našoj djeci o Vukovaru, Škabrnji te o svim ostalim dijelovima naše Domovine koja su bila teško pogođena za vrijeme Domovinskoga rata. Sva ta mjesta i danas čvrsto stoje sa svojim herojima te pokazuju da zajedništvo, sloga i dobro uvijek pobjeđuje!

RENT-A-CAR M 740

GIMNAZIJA METKOVIĆ

Ivano Palinić među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti na državnoj maturi

Objavljeno prije

Foto: Privatni album

Maturant Gimnazije Metković Ivano Palinić među učenicima je s najboljim prosjekom na državnoj maturi, a za uspjeh je dobio i nagradu Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih.

Naime, u Ministarstvu je održana dodjela Nagrade Marin Soljačić, Nagrade dr. Ante Žužul, Nagrade za informatiku i nagrada Ministarstva znanosti, obrazovanja i mladih maturantima koji su ostvarili izniman uspjeh na državnoj maturi u školskoj godini 2023./2024. Ministarstvo će tako ove godine novčanim iznosom od 350,00 eura te posebnim priznanjima nagraditi najbolje maturante prema kriteriju – učenici koji su ostvarili najbolji rezultat na obveznim ispitima državne mature (najbolji prosjek riješenosti obveznih ispita na višoj, A razini), učenici strukovnih škola koji su ostvarili 100% na nekom od ispita, uz uvjet da su položili sve obvezne ispite te učenici koji su dva ispita riješili 100%, a nisu ni u jednoj od spomenutih kategorija.

Prema ukupnim ostvarenim rezultatima na državnoj maturi najbolji je Vid Šarić, maturant Gimnazije Pula. Maturant prirodoslovno-matematičkog smjera Gimnazije Metković Ivano Palinić našao se među 20 učenika s najboljim prosjekom riješenosti obveznih predmeta na maturi! Također, Ivano je ispit iz Fizike riješio s impresivnih 98,33 %.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Popis svih dobitnika nagrada Ministarstva pogledajte ovdje.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije