Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVI DOZNAJEMO

Građani Metkovića će biti oslobođeni plaćanja 7 eura za ulazak u Hrvatsku

Objavljeno prije

Službe javnog informiranja javljaju nam kako u proteklim satima bilježe veliki broj poziva iz Metkovića, građani se zanimaju hoće li i oni morati plaćat naknadu od 7 eura za ulazak u Hrvatsku, nakon što u rad bude pušten sustav ETIAS.

Navodno, razlog tomu je jučerašnje izvještavanje o potresima u informativnoj emisiji na jednom od hrvatskih tv programa, gdje su tvorci zemljovida Metković svrstali unutar granica Bosne i Hercegovine.

Sveznalica 7400xXpx

Kako neslužbeno doznajemo, izdana je zabrana podrhtavanja tla na mjesec dana, što je valjan rok za rješavanje tog problema. Međutim, jutrošnji potres je sve iznenadio.

Za one koji to nisu već skužili, riječ je o ‘šali’ na račun RTL-ovog urednika zemljovida.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

CENTAR ZA PODUZETNIŠTVO DNŽ

Održane radionice ‘Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?’

Objavljeno prije

Centar za poduzetništvo Dubrovačko-neretvanske županije održao je seriju besplatnih predavanja na temu Poduzetnik na YouTube-u: Kako privući pažnju?

Predavanja su održana u Pločama, Veloj Luci te u Dubrovniku. Predavanje organizirano u Veloj Luci održano je u suradnji sa Poduzetničkim inkubatorom Vela Luka.

Sveznalica 7400xXpx

Na predavanjima je Leo Gamboc, snimatelj, editor i manager Youtube kanala Log House polaznicima približio polaznicima:

∞ Koje su mogućnosti YouTube-a?

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

∞ Kako zaraditi objavama videa?

∞ Kako funkcionira algoritam i kako mu se prilagoditi?

∞ a sve to, uz konkretne primjere i studiju slučaja uspješnog youtube kanala

Predavanja su organizirana s ciljem poticanja pozitivne poduzetničke klime na području županije, a Centar za poduzetništvo stoji na raspolaganju poduzetnicima vezano za praćenje u procesu razvoja koncepta njihovog poslovanja.

Pozivamo Vas da se prijavite za primanje obavijesti o planiranim radionicama i otvorenim natječajima prijavom na poveznici. Također, na raspolaganju smo za informiranje i savjetovanje putem telefona 020/418-401, maila czp@czp.hr ili osobno na adresi Vukovarska 16, 4.kat.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije