Ostanimo u kontaktu

BRZA INTERVENCIJA

Gorjeli kontejneri za smeće po Metkoviću

Objavljeno prije

Gorjeli kontenjeri po Metkoviću

U večeri sa subote na nedjelju, 7./8. rujna oko 1 sat iza ponoći, nepoznati počinitelji palili su kontejnere za smeće po gradu. Kontejneri su gorjeli na tri lokacije: u Ulici kralja Zvonimira ispred Studenca, Sportskoj ulici ispred Fitnes centra i na igralištu OŠ Stjepana Radića.

Na teren su odmah nakon dojave obližnjih stanara izašli vatrogasci i policija, te su požari brzo ugašeni.

Kako doznajemo, veće materijalne štete nije bilo, osim rastopljenog kontejnera u Zvonimirovoj ulici.

PP METKOVIĆ

54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo ‘Protupravna eksploatacija rudnog blaga’

Objavljeno prije

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković i Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave 54-godišnjak je osumnjičen za kazneno djelo „Protupravna eksploatacija rudnog blaga“ .

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđena sumnja da je od kraja 2015. g. do sredine veljače ove godine, kao odgovorna osoba trgovačkog društva sa sjedištem u Metkoviću, suprotno odredbama Zakona o rudarstvu, na dijelu eksploatacijskog polja Bijeli Vir, dopustio obavljanje rudarskih radova na eksploataciji mineralne sirovine tehničko-građevinskog kamena izvan granica dodijeljene koncesije i time omogućio protupravnu eksploataciju preko 43 tisuće kubika tehničko-građevinskog kamena u rastresitom stanju, vrijednosti preko 800 tisuća kuna.

Policija protiv osumnjičenog 54-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu u redovnoj zakonskoj proceduri.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije