Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA CEREBRALNE I DJEČJE PARALIZE DOLINE NERETVE

Glazbeni sastav Versi pjesmom i darovima razveselio Leptiriće

Objavljeno prije

Na zadovoljstvo članova Udrugu cerebralne i dječje paralize doline Neretve ‘Leptirići’ danas ih je posjetio Glazbeni sastav Versi.

– Naš dragi Andrija Magzan je u ovo blagdansko vrijeme odlučio iznenaditi svoje prijatelje Vlahu Kuzmana, Marijanu Gabrić, Maria Bunozu, Josipu Gujinović, Anu Vekić, Ivu Babić, Ivanu Knežić, Sanju Ilić, Ivanu Nikolac, te terapeute udruge, te im je doveo u prostorije udruge grupu Versi, da s pjesmom i plesom uživaju u nadolazećim blagdanima.

Na sveopće veselje i iznenađenje za koje nisu znali uživali su, i lijepo se proveli. A kako nam je bilo možete pogledati u video prilogu i fotogaleriji, – zadovoljno su podijelili Leptirići.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

'USKRŠNJI ZEKO DOLAZI U NAŠ GRAD!'

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje u gradskome parku

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Turistička zajednica Metković poziva na ples i druženje s ‘Uskršnjim zekom’, koje će se održati u subotu, 1. travnja 2023. od 10 sati u Gradskome parku Metković.

– Predstaviti ćemo Vesele pisanice koje su oslikala djeca iz Središnjeg dječjeg vrtića, D.V. Radost, D.V. Leut, D.V. Mali Isus, O.Š. Stjepana Radića, O.Š. don Mihovila Pavlinovića, Gimnazije Metković i S.Š. Metković.

Pridružit će nam se Uskršnji zeko koji će se s djecom družiti, plesati i tražiti čokoladne pisanice po parku. Dođite i vi!, – poručuju iz TZ Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije