Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

SVETIŠTE SV. ANTE

Fra Ivo Rastočić održao mladu misu

Objavljeno prije

U prekrasnom ambijentu Svetišta sv. Ante na Dubravici danas je fra Ivo Rastočić održao svoju mladu misu, kum je bio fra Ilija Mikulić.

Pozdravnu riječ na svetoj misi je rekao provincijal Provincije Presvetoga Otkupitelja fra Marko Mrše te župnik župe sv. Ilije fra Ante Bilokapić, a svojim pjevanjem slavlje su uveličali zborovi iz župa sv. Ilije i sv. Nikole.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Na kraju su vjernicima svoj blagoslov udijelili ovogodišnji mladomisnici te je uslijedio nastavak slavlja i ručak na Trgu ispred Hotela Narona.

Dodajmo još da će fra Ivo Rastočić svoju prvu svećeničku službu vršiti kao župni vikar u šibenskoj župi Gospe van Grada, a na blagdan Gospe od Anđela koji se slavi u nedjelju, 2. kolovoza, fra Ivo će slaviti svetu misu na Novim Selima, u rodnom mjestu svoga oca.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Fra Ivi Rastočiću i obitelji čestitamo na ovom svečanom trenutku!

Svetu misu smo prenosili uživo, donosimo video prilog i foto-galeriju.

ROKO TOLIĆ 740/300px

TOLIĆ I ERAK BORAVILI NA KORČULI

Roko Tolić: Županija mora biti partner i pružati pomoć svim općinama i gradovima

Objavljeno prije

Nezavisni kandidat za dubrovačko – neretvanskog župana, Roko Tolić, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu, Maje Erak tijekom utorka i srijede, boravio je na otoku Korčuli.

Prilikom posjeta nezavisni kandidat za župana, Roko Tolić, susreo se sa stanovnicima općina Žrnovo, Čara, Smokvica, Blato, Vela luka, Lumbarda te grada Korčule. Stanovnici navedenih općina izvijestili su nezavisnog kandidata za župana, Roka Tolića, o mnogobrojnim problemima s kojima se susreću u svakodnevnom životu na ovom otoku.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

Loša prometna povezanost otoka s kopnom kao i neadekvatna mreža autobusnih linija na otoku, neadekvatna školska infrastruktura, loša procijepljenost i visoka cijena testiranja na korona virus te problem zbrinjavanja otpada istaknuti su kao neki od trenutačno najvećih problema otoka Korčule.

Osim problema koji znatno utječu na kvalitetu života stanovnika Korčule, predstavnici pojedinih općina istaknuli su i lošu, odnosno ne postojeću komunikaciju s tijelima Županije.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Roko Tolić je istaknuo kako Županija mora biti partner svim svojim općinama i gradovima i kao takva pružati maksimalnu logističku pomoć u svim projektima koji za cilj imaju razvoj i napredak pojedinog kraja kao i poboljšanje svakodnevne kvalitete života svih.

„Vjerujem da ću sa svojim timom snažno pokrenuti te procese integracije da Dubrovačko – neretvanska županija ne bude rep Hrvatske, već stvarno početak. Moj tim je sposoban i kompetentan da našu županiju pozicionira kao najuspješniju. Što bi ona trebala i mogla biti. Svi mi to zaslužujemo iz puno razloga. Vrijeme je da pokrenemo županiju i da ona dobije novo lice“, kazao je Roko Tolić tijekom boravka na Korčuli.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije